Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σύνδεση Βόλου-Λονδίνου με την “EasyJet”
Σύνδεση Βόλου-Λονδίνου με την “EasyJet”

Σύνδεση Βόλου-Λονδίνου με την “EasyJet”

Αίσια έκβαση είχαν οι   συζητήσεις που είχαν γίνει από τον Σεπτέμβριο με την ΥΠΑ του Αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου (ΚΑΝΑ) για την έναρξη πτήσεων από το Λονδίνο προς τον Βόλο,  σύμφωνα με ανακοίνωση  της αεροπορικής εταιρίας “EasyJet”.

Στο περιοδικό  Δεκεμβρίου 2016 της εταιρίας, ο Βόλος αναφέρεται ως νέος προορισμός, με τιμή εισιτηρίου 25€.

Οι συζητήσεις αφορούν δύο πτήσεις εβδομαδιαίως από το Λονδίνο, πιθανότατα από το αεροδρόμιο Gatwick.

Ο

Από την πλευρά του Δήμου Βόλου γι' αυτή την εξέλιξη  τονίζεται: “Χαιρετίζουμε με ικανο την της αεροπορικής εταιρίας Easy Jet να εντάξει στους προορισμούς της και το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, στόχο για τον οποίο ως εργαστήκαμε σκληρά, με συναντήσεις και συνεννοήσεις με τα διευθυντικά στελέχη της εταιρίας, που πραγματοποιήθηκαν στο Δημαρχείο του Βόλου, όπως καλώς γνωρίζουν οι εκπρόσωποι των εμπλεκομένων φορέων της περιοχής μας, που είχαν την απαραίτητη ενημέρωση.

Δεν δδικούμε ούτε επαίνους, ούτε έπαθλα, πράττοντας απλά το καθήκον μας (σύντομα, μάλιστα, εκτιμούμε ότι θα έχουν αποτέλεσμα και οι συνεννοήσεις με άλλες εταιρίες, που έχουν προχωρήσει) αλλά δεν επιτρέπουμε και την καπήλευση του αγώνα της πόλης μας από εξωγενείς παράγοντες, όπως ο ς.

Άλλωστε την προβολή, όπως διακαώς την επιθυμεί, την έχει διοργανώνοντας πανηγυράκια με διάφορες ΜΚΟ (όχι των «αλληλέγγυων», άλλες…) και με πρόθυμους συνεργάτες, δυστυχώς εδώ στο Βόλο.

Όλοι όσοι επιχειρούν με τη συνδρομή συγκεκριμένων διαπλεκόμενων Μέσων Ενημέρωσης να συσκοτίσουν τις τεράστιες ευθύνες τους για την υπανάπτυξη της περιοχής και ταυτόχρονα να οικειοποιηθούν και να χειραγωγήσουν τις αναπτυξιακές προσπάθειες που καταβάλλουμε, με τις υγιείς δυνάμεις της πόλης μας, πλανώνται πλάνην οικτρά. Πλέον οι πολίτες μας γνωρίζουν όλους και άλλωστε τέτοια άθλια δημοσιεύματα τα διαβάζουν απλώς μεταξύ τους (ως συγγενείς και φίλοι), αφού η κοινωνία τους έχει γυρίσει την πλάτη, ανταμείβοντας τους όπως τους αξίζει.

Σύντομα, και ευθύς ως διευθετηθούν όλες οι  αναγκαίες λεπτομέρειες, η σχετική αλληλογραφία θα δημοσιοποιηθεί για να φανεί, για πολλοστή, φορά η αναξιοπιστία των δημοσιογραφικών σκουπιδιών που διαστρεβλώνουν βάναυσα την αλήθεια, για να γίνουν αρεστοί στα διαπλεκόμενα αφεντικά τους, ακόμη και σε βάρος των συμφερόντων της πόλης και των πολιτών”.

Η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας

Τις τελευταίες μέρες με χαρά ακούμε τη μεγάλη πιθανότητα να προσεγγίσει το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου η αεροπορική εταιρεία easyJet με απευθείας πτήσεις από τα αεροδρόμια του Luton και του Manchester της ς. Πιστεύουμε ότι μια τέτοια εξέλιξη μόνο θετικά μπορεί να συμβάλει στο τουριστικό προϊόν της Μαγνησίας, της Θεσσαλίας αλλά και της Κεντρικής Ελλάδας γενικότερα.

Πρέπει όμως επιτέλους σε αυτή την πόλη να μάθουμε να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Σίγουρα η συλλογική δουλειά αποφέρει πάντα αποτελέσματα. Σίγουρα το αεροδρόμιο δεν είναι υπόθεση ενός αλλά υπόθεση όλων. Δηλώνουμε όμως κατηγορηματικά ότι στην περίπτωση της easyJet σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Δήμος Βόλου και αν όλα πάνε κατ' ευχήν θα πρέπει να το πιστώσουμε σε αυτόν. Με την ευκαιρία θέλουμε να δηλώσουμε τις ευχαριστίες μας για την άψογη μέχρι τώρα με το τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βόλου που στεγάζεται στο Κέντρο Τουριστικής ς και να ευχαριστήσουμε τον κ. Θάνο Θεοδώρου για την εμπιστοσύνη του.

Απο το 2013 και μετά η Ένωση υπογράφει και θα υπογράφει μόνο με ένα σύνθημα: “Όλοι μαζί μπορούμε”.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση