Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Συνάντηση Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος -αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων
Συνάντηση Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος -αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων

Συνάντηση Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος -αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων

Την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, επισκέφθηκε την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016 ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Αστυνομικό Περιφερειακό Διευθυντή Θεσσαλίας, Υποστράτηγο Δημήτριο Κοτσιάφτη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας Ταξίαρχο Ιωάννη Τόλια.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, με την αντιπεριφερειάρχη να ενημερώνει τον Γενικό Επιθεωρητή για τα σημαντικότερα θέματα του Νομού, τονίζοντας παράλληλα την αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Περιφέρειας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, αλλά και την αποτελεσματικότητα των αστυνομικών σε ολόκληρο το Νομό.

Στο τέλος και σε ανάμνηση της συνάντησης η αντιπεριφερειάρχης πρόσφερε στον Αντιστράτηγο ένα βιβλίο αφιέρωμα στη Μαγνησία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Aνοικτή επιστολή της ΠΕΒ σχετικά με την πανδημική νόσο covid-19 - https://t.co/Bj2ZWG7G4P -

  • Μαθητές σχολείων της Θεσσαλίας στην Αλόννησο για εικονική κατάδυση στο ναυάγιο Περιστέρας και μαθήματα υποβρύχιας α… - https://t.co/loJhN55UUf -

  • Συντηρεί την μονή Παναγίας Οδηγήτριας στην Πορταριά Πηλίου η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/Drnzp7HtzC -

"Αλιεύοντας" την είδηση