Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Συνάντηση Δημάρχου Νοτίου Πηλίου με τον Επικεφαλής της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη
Συνάντηση Δημάρχου Νοτίου Πηλίου με τον Επικεφαλής της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη

Συνάντηση Δημάρχου Νοτίου Πηλίου με τον Επικεφαλής της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη

Συνάντηση με τον Πρέσβη Στουρνάρ Πν. πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου  Μιτζικός Μιχ, στην έδρα της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη, στη Γενεύη.

Κατά τη συνάντηση,  ο κ. Μιτζικός ενημέρωσε τον κ. Στουρνάρα για τα πεπραγμένα του Διεθνούς Φόρουμ για την Προστασία των Ακτών (World Coastal Forum), όπου ο Νοτίου Πηλίου παρενέβη και συμμετείχε ενεργά. Ζήτησε την αρωγή και στήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών στην πρόταση του Δήμου Νοτίου Πηλίου για πραγματο της επόμενης επίσημης Συνάντησης της Οργανωτικής Επιτροπής του Forum στα Καλά Νερά.

Επίσης, ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου ενημέρωσε τον Πρέσβη για τη συνάντησή του με τον Διευθυντή Διεθνών Σχέσεων του , Καθηγητή Τσεσμελή Εμ., για την παράταση της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Νοτίου Πηλίου και  κατά 10 χρόνια, καθώς και για τον προγραμματισμό συνδιοργάνωσης Επιστημονικής Ημερίδας με επίκεντρο τις έρευνες και τα επιτεύγματα του CERN αρχές του στο Νεοχώρι, όπου λειτουργεί μόνιμη του CERN.

Ο Πρέσβης κ. Στουρνάρας διαβεβαίωσε για την υποστήριξή του τόσο στην πρόταση του Δήμου Νοτίου Πηλίου για πραγματο της Συνάντησης του World Coastal Forum στα Καλά Νερά όσο και για τις προγραμματισμένες με το CERN δράσεις στο Νεοχώρι, καθώς το Ελληνικό Κράτος συμβάλλει με 11 εκατομμύρια κάθε έτος στους σκοπούς του CERN.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση