Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Συνάντηση διοικητή 1ης ΤΑΞΑΣ με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας-Β. Σποράδων
Συνάντηση διοικητή 1ης ΤΑΞΑΣ με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας-Β. Σποράδων

Συνάντηση διοικητή 1ης ΤΑΞΑΣ με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας-Β. Σποράδων

Ο νέος διοικητής της 1ης ΤΑΞΑΣ Ταξίαρχος Ματζουράνης Γεώργιος, επισκέφθηκε στο γραφείο της στην Περιφερειακή Ενότητα, την αεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων .

Στη συνάντηση, πέραν του εθιμοτυπικού χαρακτήρα λόγω ανάληψης των νέων καθηκόντων του διοικητή, συζητήθηκαν θέματα πολιτικής προστασίας, θέματα που αφορούν στην προστασία των πολιτών από ακραία , όπως χιονοπτώσεις, πλημμυρικά και κατολισθητικά φαινόμενα και τις δυνατότητες σύμπραξης και συνς Στρατού και Περιφέρειας.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα που άπτονται στις αρμοδιότητες του Στρατού, ενώ η αεριφερειάρχης ενημέρωσε το νέο διοικητή για θέματα της και ειδικότερα του ομού Μαγνησίας και τόνισε την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της και του περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων τόσο σε επίπεδο ομού Μαγνησίας, όσο και σε επίπεδο Περιφέρειας, όπου απαιτείται (πρόσφυγες, έντονες χιονοπτώσεις, , αεροδιακομιδές, κ.α.).

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με τις δύο πλευρές να εκφράζουν την βεβαιότητα ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση