Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνάντηση διοικητή 1ης ΤΑΞΑΣ με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας-Β. Σποράδων
Συνάντηση διοικητή 1ης ΤΑΞΑΣ με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας-Β. Σποράδων

Συνάντηση διοικητή 1ης ΤΑΞΑΣ με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας-Β. Σποράδων

Ο νέος διοικητής της 1ης ΤΑΞΑΣ Ματζουράνης Γεώργιος, επισκέφθηκε στο της στην Περιφερειακή Ενότητα, την αντιπεριφερειάρχη και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Στη συνάντηση, πέραν του εθιμοτυπικού χαρακτήρα λόγω ανάληψης των νέων καθηκόντων του διοικητή, συζητήθηκαν θέματα πολιτικής προστασίας, θέματα που αφορούν στην των πολιτών από , όπως χιονοπτώσεις, πλημμυρικά και κατολισθητικά φαινόμενα και τις δυνατότητες σύμπραξης και συνεργασίας Στρατού και Περιφέρειας.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα που άπτονται στις αρμοδιότητες του Στρατού, ενώ η αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε το νέο διοικητή για θέματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και ειδικότερα του Νομού και τόνισε την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού με τα στελέχη των τόσο σε επίπεδο Νομού , όσο και σε επίπεδο Περιφέρειας, όπου απαιτείται (πρόσφυγες, έντονες χιονοπτώσεις, πυρκαγιές, αεροδιακομιδές, κ.α.).

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό με τις δύο πλευρές να εκφράζουν την βεβαιότητα ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η Αγγελική Μαλαματένιου στη θέση του θανόντος Νίκου Αθανασίου στην Αλόννησο #Αλόννησος - https://t.co/sc7rJGRYic -

  • Aστικο ΚΤΕΛ Βόλου: Μετακινηθείτε παντού στον Βόλο γρήγορα και με ασφάλεια με το Freedom Pass - https://t.co/7UNCJWjyEh -

  • Βρέθηκε σε ρέμα στην #Αργαλαστή η ηλικιωμένη #Αργαλαστή - https://t.co/ZtXBwuGwTd -

"Αλιεύοντας" την είδηση