Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνάντηση διοικητή 1ης ΤΑΞΑΣ με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας-Β. Σποράδων
Συνάντηση διοικητή 1ης ΤΑΞΑΣ με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας-Β. Σποράδων

Συνάντηση διοικητή 1ης ΤΑΞΑΣ με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας-Β. Σποράδων

Ο νέος της 1ης ΤΑΞΑΣ Ματζουράνης Γεώργιος, επισκέφθηκε στο γραφείο της στην Περιφερειακή Ενότητα, την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Στη συνάντηση, πέραν του εθιμοτυπικού χαρακτήρα λόγω ανάληψης των νέων καθηκόντων του διοικητή, συζητήθηκαν θέματα πολιτικής προστασίας, θέματα που αφορούν στην προστασία των πολιτών από ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως χιονοπτώσεις, πλημμυρικά και κατολισθητικά φαινόμενα και τις δυνατότητες σύμπραξης και συνεργασίας Στρατού και Περιφέρειας.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα που άπτονται στις αρμοδιότητες του Στρατού, ενώ η αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε το νέο διοικητή για θέματα της και ειδικότερα του Νομού Μαγνησίας και τόνισε την πολύ καλή που υπάρχει μεταξύ της και του περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού με τα στελέχη των τόσο σε επίπεδο Νομού Μαγνησίας, όσο και σε επίπεδο Περιφέρειας, όπου απαιτείται (πρόσφυγες, έντονες χιονοπτώσεις, πυρκαγιές, αεροδιακομιδές, κ.α.).

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με τις δύο πλευρές να εκφράζουν την βεβαιότητα ότι αυτή η θα συνεχιστεί, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Γιορτή πεπονιού στην κεντρική πλατεία του Διμηνίου #ΓιορτήΠεπονιού - https://t.co/dEIxicyIiH -

  • Επίσκεψη Ιγνατίου στην μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Βελίκας Αγιάς #ΒελίκαΑγιάς… - https://t.co/xhASH1mDDA -

  • Στην Άφησσο ο ξύλινος στόλος της Κερασίας Κολίτσα #ΚερασίαΚολίτσα - https://t.co/akvab4JOTG -

"Αλιεύοντας" την είδηση