Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Συναντήσεις εργασίας δημάρχου Ν. Πηλίου με τους προϊσταμένους εκπαίδευσης Μαγνησίας
Συναντήσεις εργασίας δημάρχου Ν. Πηλίου με τους προϊσταμένους εκπαίδευσης Μαγνησίας

Συναντήσεις εργασίας δημάρχου Ν. Πηλίου με τους προϊσταμένους εκπαίδευσης Μαγνησίας

Συνάντηση ς με τον προϊστάμενο ς Εκπαίδευσης  Γεώργιο Πολύζο, με την πρόεδρο ς Σχολικής Επιτροπής  Ιφιγένεια Γαρυφάλλου, καθώς και με τον προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Χαράλαμπο Σταχτέα και την πρόεδρο Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μαρίνα Συρίη είχε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου  Μιχάλης Μιτζικός.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την ετοιμότητα του Δήμου στην υποδοχή των ών ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Επίσης τονίστηκε η ανάγκη δημιουργίας σχολικών υποδομών , ενώ η Δημοτική Αρχή θα υποβάλλει φάκελο για τη δημιουργία αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στην .

Στη συνάντηση με τον προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , ο κ. Μιτζικός ευχήθηκε στον κ. Σταχτέα- με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων -και τον ενημέρωσε πως το νεοσύστατο ΕΠΑΛ ς είναι έτοιμο να υποδεχθεί τη φετινή σχολική χρονιά τους μαθητές της Α' Λυκείου.

Επίσης ο δήμαρχος είπε πως προχωρά η των σχολικών μονάδων και πως ελήφθη απόφαση για την τοποθέτηση των σχολικών καθαριστριών.

«Είχαμε δύο εποικοδομητικές συναντήσεις με τους προϊσταμένους εκπαίδευσης της Μαγνησίας , με τους οποίους θα είμαστε σε ανοιχτή γραμμή για θέματα που αφορούν στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να αξιοποιήσει κάθε χρηματοδοτικό πρόγραμμα που αφορά σε αναβαθμίσεις κτιρίων. Οι υπηρεσίες του δήμου μας προχωρούν σε υλοποίηση εργασιών που αφορούν στην των σχολικών κτηρίων, εργασίες απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία των  σχολικών μονάδων” επισημαίνει ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου  Μιχάλης Μιτζικός.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση