Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / Συναντήσεις εργασίας δημάρχου Ν. Πηλίου με τους προϊσταμένους εκπαίδευσης Μαγνησίας
Συναντήσεις εργασίας δημάρχου Ν. Πηλίου με τους προϊσταμένους εκπαίδευσης Μαγνησίας

Συναντήσεις εργασίας δημάρχου Ν. Πηλίου με τους προϊσταμένους εκπαίδευσης Μαγνησίας

εργασίας με τον προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Γεώργιο Πολύζο, με την πρόεδρο Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής  Ιφιγένεια Γαρυφάλλου, καθώς και με τον προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Χαράλαμπο Σταχτέα και την πρόεδρο Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μαρίνα Συρίη είχε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου  Μιχάλης Μιτζικός.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας για την ετοιμότητα του Δήμου στην υποδοχή των μαθητών ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Επίσης τονίστηκε η ανάγκη δημιουργίας σχολικών υποδομών , ενώ η Δημοτική Αρχή θα υποβάλλει φάκελο για τη αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στην Αργαλαστή.

Στη με τον προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, ο κ. ευχήθηκε στον κ. Σταχτέα- με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων -και τον ενημέρωσε πως το νεοσύστατο ΕΠΑΛ Αργαλαστής είναι έτοιμο να υποδεχθεί τη φετινή σχολική χρονιά τους μαθητές της Α’ Λυκείου.

Επίσης ο δήμαρχος είπε πως προχωρά η συντήρηση των σχολικών μονάδων και πως ελήφθη για την τοποθέτηση των σχολικών καθαριστριών.

«Είχαμε δύο εποικοδομητικές συναντήσεις με τους προϊσταμένους εκπαίδευσης της Μαγνησίας , με τους οποίους θα είμαστε σε ανοιχτή γραμμή για θέματα που αφορούν στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να ξιοποιήσει κάθε χρηματοδοτικό πρόγραμμα που αφορά σε αναβαθμίσεις κτιρίων. Οι υπηρεσίες του δήμου μας προχωρούν σε υλοποίηση εργασιών που αφορούν στην συντήρηση των σχολικών κτηρίων, απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία των  σχολικών μονάδων” επισημαίνει ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου  Μιχάλης Μιτζικός.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έκδοση διηγήματος Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από τον Δήμο Σκιάθου #ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ - https://t.co/h0rUxNP2uL -

  • Αλλάζει η Πλατεία Πανεπιστημίου στο Βόλο #ΠλατείαΠανεπιστημίου - https://t.co/tlflENxplQ -

  • Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση του #ΣΒΘΣΕ #ΣΒΘΣΕ - https://t.co/dtroQwhDbk -

"Αλιεύοντας" την είδηση