Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Συμβολική διαμαρτυρία φοιτητών στο Π.Θ.
Συμβολική διαμαρτυρία φοιτητών στο Π.Θ.

Συμβολική διαμαρτυρία φοιτητών στο Π.Θ.

Συμβολική διαμαρτυρία πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί , στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Βόλο.

Τριμελής αντιπροσωπεία φοιτητών, κατέθεσε υπόμνημα με τα αιτήματά της στην πρυτανεία, ενώ ο πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου του τμήματος φυτικής παρς του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημ. όκας, ανέφερε, ότι δεν υπάρχουν σαφείς απαντήσεις από το Υπουργείο προς τα Πανεπιστήμια και τα πανεπιστήμια “ρίχνουν το μπαλάκι” στο κάθε τμήμα και το κάθε τμήμα στον κάθε καθηγητή.

“Ο τρόπος διδασκαλίας και εξέτασης είναι στα τυφλά. Επίσης, παρ' ότι μπήκαμε στη διαδικασία να συμπληρώσουμε στην τόπο κατοικίας για να μας αποστείλουν τα βιβλία, εντούτοις δεν έχουν σταλεί όλα τα βιβλία σε όλους τους ” τόνισε.

Οι φοιτητές αναφέρουν μεταξύ άλλων : “η του πρυτανικού συμβουλίου του πανεπιστημίου Θεσσαλίας ότι δεν μπορεί να εξασφαλίσει την τήρηση των μέτρων υγιεινής και ς των φοιτητών για την διά ζώσης διεξ κανενός εργαστηρίου και εξέτασης είναι κυνική ομολογία των τεράστιων ελλείψεων σε χρηματοδότηση, προσωπικό και υποδομές οποιασδήποτε ηλεκτρονικής ς του Πανεπιστημίου που να διασφαλίζει την ισότιμη κι αδιάβλητη εξέταση όλων των φοιτητών τινάζει την εξεταστική μας στον αέρα.

Αποδεικνύεται ξανά ότι οι διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι “η εξεταστική θα γίνει κανονικά” και ότι “καλό θα ήταν η εξεταστική να γίνει διά ζώσης” είναι . Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη των διά ζώσης εργαστηρίων το πανεπιστήμιο ανακοινώνει ότι “καλύτερα να μην ανοίξει”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση