Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στο πάρκο Αγ. Κωνσταντίνου
Συλλήψεις  για διακίνηση ναρκωτικών στο πάρκο Αγ. Κωνσταντίνου

Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στο πάρκο Αγ. Κωνσταντίνου

Κατασχέθηκαν χασίς, κοκαΐνη, δύο μαχαίρια, δύο δίκυκλα

Τρεις Έλληνες, ηλικίας 25, 36 και 23 χρονών και τρεις , δύο 22χρονοι και ένας 19χρονος συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, από μέλη των Γραφείων Ασφαλείας – Δίωξης Ναρκωτικών και Τροχαίας καθώς και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού υ Βόλου, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, της αντίστασης και απείθειας κατά της Αρχής, της ς της ς περί όπλων, ενώ βεβαιώθηκαν και έντεκα παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ελέγχων που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής ς για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων.

Μετά από αξιο πληροφοριών, στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. συνέλαβαν τους Έλληνες και τους αλλοδαπούς στο πάρκο Αγίου Κωνσταντίνου εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Βόλου για τους κάτωθι λόγους:

-Τον 25χρονο διότι κατείχε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και διακινούσε με τον 23χρονο συνολικά 195,7 γρ. ακατέργαστης κάνναβης τα οποία μετέφεραν με δύο δίκυκλα οχήματα καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.

Επιπρόσθετα, ο 23χρονος συνελήφθη και για κατοχή ενός πτυσσόμενου μαχαιριού, 0,7 γρ. ακατέργαστης κάνναβης ενώ οδηγούσε το όχημα στερούμενος άδεια οδήγησης.

Τον έναν εκ των δύο 22χρονων διότι κατείχε και διακινούσε συνολικά 56,5 γρ. ακατέργαστης κάνναβης και 1,8 γρ. κοκαΐνης, ενώ κατείχε το χρηματικό των 15 €.

Στην κατ' οίκον έρευνα που διενεργήθηκε, ακολούθως, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας τρίφτης ινδικής κάνναβης και μια ξύλινη πίπα καπνίσματος ινδικής κάνναβης. Επιπροσθέτως, ο ανωτέρω κατελήφθη να οδηγεί όχημα στερούμενος άδειας οδήγησης.

Τον 19χρονο αλλοδαπό διότι κατείχε 0,6 γρ.. ακατέργαστης κάνναβης ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψής του διέπραξε το αδίκημα της αντίστασης και απείθειας κατά της Αρχής.

Τον 36χρονο διότι κατείχε 0,8 γρ. ακατέργαστης κάνναβης, ενώ οδηγούσε δίκυκλο όχημα άνευ στοιχείων κυκλοφορίας και στερούμενος άδειας οδήγησης.

Τον έτερο 22χρονο αλλοδαπό για αντίσταση και απείθεια κατά της Αρχής.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία βεβαιώθηκαν παράλληλα οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις ενώ κατασχέθηκαν συνολικά 254,3 γρ. ακατέργαστης κάνναβης και 1,8 γρ. κοκαΐνης, δύο πτυσσόμενα μαχαίρια, το συνολικό χρηματικό των 95 €, μια ζυγαριά ακριβείας, δύο δίκυκλα οχήματα, τρία κινητά τηλέφωνα, ένας τρίφτης και μία ξύλινη πίπα καπνίσματος κάνναβης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση