Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σύλληψη για μεγάλη ποσότητα κάνναβης
Σύλληψη για μεγάλη ποσότητα κάνναβης

Σύλληψη για μεγάλη ποσότητα κάνναβης

Από ενεδρεύοντες στυνομικούς του Τμήμτος Δίωξης αρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, συνελήφθη χθες (24-01-) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Λάρισας, ένας Λαρισαίος, σε βάρος του οποίου, καθώς και σε βάρος άγνωστου, μέχρι στιγμής, ατόμου που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για παραση της ς περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, προ δεκαημέρου σε αγροτική – θαμνώδη περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, νάιλον συσκευασίες με τητες αποξηραμένης κάνναβης σε φούντα, συνολικού βάρους -35- κιλών και -822- γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επιτήρησης του σημείου από τους αστυνομικούς, κατελήφθη χθες ο συλληφθείς, ο οποίος μετέβη εκεί με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε άγνωστο άτομο, το οποίο διέφυγε με το μετά την αποβίβαση του συλληφθέντος.

Οι προαναφερόμενες τητες αποξηραμένης κάνναβης κατασχέθηκαν, ενώ επιπλέον, από την κατοχή του συλληφθέντος κατασχέθηκε -1- κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση