Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σύλληψη 29χρονου για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στο Βόλο
Σύλληψη 29χρονου για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στο Βόλο

Σύλληψη 29χρονου για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στο Βόλο

Θύμα ληστείας έπεσε χθες το μεσημέρι 87χρονος στον Βόλο, ενώ δράστης είναι ο 29χρονος που  συνελήφθη την Τετάρτη στον Αλμυρό, για κλοπές σε παγκάρια ναών.

Ο ηλικιωμένος κινούνταν πεζός στην οδό  ,  στο ύψος  υποκαταστήματος  αλυσίδας παιχνιδιών κα τον πλησίασε  ο 29χρονος  και αφού του προκάλεσε σωματικές βλάβες , άρπαξε από το πουκάμισο του ηλικιωμένου 50 ευρώ.

Αυτόπτης μάρτυρας είδε τον δράστη και τον κυνήγησε, ωστόσο, ο 29χρονος πέταξε τα χρήματα και εξαφανίστηκε, ενώ ο 87χρονος πήρε τα 50 ευρώ .

Ενημερώθηκε η  Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, η οποία ταυτοποίησε τον δράστη. Μετά από έρευνες των αστυνομικών, ο 29χρονος εντοπίστηκε αργότερα να κινείται πεζός στον Βόλο,  συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας και στα όρια του αυτοφώρου θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Σημειώνεται  πως για τις κλοπές στον Αλμυρό, η ήταν προγραμματισμένη για προχθές Πέμπτη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, αλλά αναβλήθηκε για την προσεχή Δευτέρα, καθώς απουσίαζε ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας.

Συνελήφθη με  και κάνναβη 

Επίσης, σε περιοχή του Βόλου, συνελήφθη σήμερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου σε με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.)
Βόλου, ένας  και κατασχέθηκαν συνολικά:
 -55- νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ς, συνολικού βάρους -60,74- γραμμαρίων,
 -1- νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -500- γραμμαρίων,
 -1- ζυγαριά,
 -1- -50- εκαών,
 -1- σημειωματάριο,
 το χρηματικό ποσό των -550- ευρώ
 -1- κινητό τηλέφωνο


Επιπλέον, κατασχέθηκε Ι.Χ. επιβατικό , ως μέσοδιευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση