Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Συλλαλητήριο αγροτών Πηλίου και Αερινού στο Βόλο
Συλλαλητήριο αγροτών Πηλίου και Αερινού στο Βόλο

Συλλαλητήριο αγροτών Πηλίου και Αερινού στο Βόλο

Συλλαλητήριο και παράσταση διαμαρτυρίας  πραγματοποιούν την ερχόμενη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 οι αγρότες του Πηλίου και του κόμβου του Αερινού, στην πόλη του Βόλου   και  έξω από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων,όπου  θα επιδώσουν ψήφισμα στην αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Όπως είπε στην ΕΡΤ Βόλου ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς, Βάϊος Κομνηνός, η προσυγκέντρωση των αγροτών του Β. Πηλίου θα γίνει το πρωί της Δευτέρας στο Καράβωμα, ενώ ήδη υπάρχει συνεννόηση και με το Ν. Πήλιο να στηρίξουν την κινητοποίηση οι αγρότες της περιοχής.

Όπως εξήγησε, κατά 90% τα αιτήματα των αγροτών του Πηλίου συμφωνούν με αυτά των αγροτών του μπλόκου του Αερινού, όμως υπάρχουν και ορισμένες ιδιαιτερότητες, καθώς πρόκειται για ορεινές κοινότητες. «Εμείς μεταξύ άλλων ζητάμε ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα για να προχωρήσουμε σε αναδιάρθρωση των καλλιεργειών του Πηλίου, επίλυση θεμάτων άρδευσης, εκκρεμότητες με τους δασικούς χάρτες, το φορολογικό αλλά και το ασφαλιστικό θέμα και βέβαια το κόστος για την εφαρμογή του κτηματολογίου», επισήμανε ο κ. Κομνηνός.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η οριοθέτηση των οικισμών Πηλίου συζητήθηκε μεταξύ Ζέττας Μ. Μακρή και υπουργού επικρατείας - https://t.co/9xzZxDYOw9 -

  • Στ. Λημνιός: Να σταματήσει η καύση σκουπιδιών και πετ κωκ από οποιαδήποτε βιομηχανία μέσα στην πόλη… - https://t.co/0jF7aeJaFQ -

  • Π.Π.Μ.: Ζήτω η μιζέρια του Βόλου - https://t.co/Jk5jvpCTNE -

"Αλιεύοντας" την είδηση