Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Συλλαλητήριο αγροτών Πηλίου και Αερινού στο Βόλο
Συλλαλητήριο αγροτών Πηλίου και Αερινού στο Βόλο

Συλλαλητήριο αγροτών Πηλίου και Αερινού στο Βόλο

Συλλαλητήριο και διαμαρτυρίας  πραγματοποιούν την ερχόμενη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 οι του Πηλίου και του κόμβου του Αερινού, στην πόλη του Βόλου   και  έξω από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων,όπου  θα επιδώσουν στην αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Όπως είπε στην ΕΡΤ Βόλου ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς, Βάϊος Κομνηνός, η προσυγκέντρωση των αγροτών του Β. Πηλίου θα γίνει το πρωί της Δευτέρας στο Καράβωμα, ενώ ήδη υπάρχει συνεννόηση και με το Ν. Πήλιο να στηρίξουν την κινητοποίηση οι της περιοχής.

Όπως εξήγησε, κατά 90% τα αιτήματα των αγροτών του Πηλίου συμφωνούν με αυτά των αγροτών του μπλόκου του Αερινού, όμως υπάρχουν και ορισμένες ιδιαιτερότητες, καθώς πρόκειται για ορεινές κοινότητες. «Εμείς μεταξύ άλλων ζητάμε ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα για να προχωρήσουμε σε αναδιάρθρωση των καλλιεργειών του Πηλίου, επίλυση θεμάτων άρδευσης, εκκρεμότητες με τους δασικούς χάρτες, το φορολογικό αλλά και το ασφαλιστικό θέμα και βέβαια το κόστος για την εφαρμογή του κτηματολογίου», επισήμανε ο κ. Κομνηνός.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση