Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Συγκέντρωση και πορεία στο Βόλο για τον Δημ. Κουφοντίνα
Συγκέντρωση και πορεία στο Βόλο για τον Δημ. Κουφοντίνα

Συγκέντρωση και πορεία στο Βόλο για τον Δημ. Κουφοντίνα

Συγκέντρωση στην Πλ. Αγ. Νικολάου κι πορεί στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Βόλου πραγματοποίησαν σήμερα  μέλη της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση της Συνέλευσης Αλληλεγγύης: “Στις 8/1/2021 ο σύντροφος, πολιτικός , Δημήτρης Κουφοντίνας, μέλος της Ε.Ο. , ξεκίνησε απεργία πείνας ενάντια στην εκδικητική μεταχείρισή του από την και τους διωκτικούς μηχανισμούς, οι οποίοι παραβαίνοντας ακόμα και τους δικούς τους αστικούς νόμους αρνούνται να τον μεταφέρουν από τις , στις φυλακές Κορυδαλλού όπου και δικαιούται να βρίσκεται με βάση τον φωτογραφικό νόμο που ψήφισε εις βάρος του η κυβέρνηση της ΝΔ.

Βάζοντας το σώμα του ανάχωμα, για ακόμη μια φορά, αντιστέκεται στο καθεστώς εξαίρεσης, στο μακροχρόνιο, αυτό σχεδιασμό που διεξάγεται μεθοδικά και διαχρονικά από το αστικό και τις κυβερνήσεις του. Που με ειδικούς νόμους (187 Α) και συνεχόμενες επιβαρυντικές τροπολογίες προσπαθούν να εξοντώσουν τους πολιτικούς κρατούμενους.

Απέναντι στον ρεβανσισμό που εκφράζεται στο πρόσωπο του αγωνιστή Δ. Κουφοντίνα από την κυβέρνηση, την αστική τάξη, το αντιτάσσουμε την Αλληλεγγύη, την Οργάνωση, την Αντεπίθεση ως τον μόνο δρόμο ανύψωσης αναχωμάτων αντίστασης μπροστά στην επελαύνουσα κρατική καταστολή.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΩΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΣΙΤΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση