Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Superleague, Βόλος – Ιωνικός 2-0: Επιστροφή στις νίκες για τους Θεσσαλούς
Superleague, Βόλος – Ιωνικός 2-0: Επιστροφή στις νίκες για τους Θεσσαλούς

Superleague, Βόλος – Ιωνικός 2-0: Επιστροφή στις νίκες για τους Θεσσαλούς

Ο Βόλος επιβλήθηκε με 2-0 του Ιωνικού για την 5η αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου επέστρεψε στα μετά την εντός έδρας ήττα από τον και την εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο Βόλος έφτασε τους 8 βαθμούς στο . Ο Ιωνικός δεν έχει νίκη και έμεινε στον έναν βαθμό.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στο 2' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες. Στο 6ο λεπτό ο Άλχο έφυγε στην πλάτη της άμυνας αλλά ο Χουτεσιώτης μπλόκαρε την μπάλα.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου κυριαρχούσε στο κι είχε νέα καλή στιγμή στο 10' αλλά ο Μεθκίδα αστόχησε. Στο 15' ο Βόλος άνοιξε το σκορ με τον Οζέγκοβιτς μετά από γύρισμα του Μεθκίδα.

Ο Ιωνικός έφτασε στην ισοφάριση στο 21' αλλά ο Μύγας ήταν εκτεθειμένος και το γκολ του ακυρώθηκε. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού κέρδιζε στο αλλά δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Μεντόσα σούταρε μετά από πάσα του Μύγα αλλά η προσπάθειά του πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 54' οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0. Ο Λούνα έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ημικύκλιο της περιοχής και με δυνατό διαγώνιο σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Ιωνικός ανέβασε την απόδοσή του για να βρει κάποιο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες με τον Μασά και τον Οφόσου χωρίς όμως .

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Πάολο Φερνάντες, Μεσκίδα (65΄Βίκτορ Φερνάντεθ), Ντέλετιτς (80΄Ματίγια), Οζέγκοβιτς (90΄Κούτσιας).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μίλο (49΄Ιωαννίδης), Ρομαό, Τσιγκρίν (73΄Μασάς), Αντούνες, Μύγας (80' Οφόσου), Κάνιας, Βαλεριάνος, Φαντιγκά (73΄Ελευθεριάδης), Μεντόσα, Μάντζης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση