Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Στραγγάλισε το παιδί του αρχιφύλακας
Στραγγάλισε το παιδί του αρχιφύλακας

Στραγγάλισε το παιδί του αρχιφύλακας

«Φως» στην υπόθεση στραγγαλισμού της 7χρονης από τον πατέρα της που είναι αρχιφύλακας σε Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, προσπαθούν να ρίξουν οι έρευνες που διεξάγονται από τους άνδρες της

Η είναι σε εξέλιξη προκειμένου να διακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες της ανθρωποκτονίας, που έλαβε χώρα λίγο πριν τη σύλληψή του που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης, εντός της οικίας του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο αρχιφύλακας βρισκόταν σε εννιάμηνη πατρότητας και όταν επέστρεψε στην υπηρεσία του (υπηρετούσε ως σκοπός στη Διεύθυνση .Ε.) , συνειδητοποίησε πως είχε αντικατασταθεί από κάποιον συνάδελφό του.

Ο ίδιος δεν επιθυμούσε να έχει πιο ενεργό ρόλο στο Αστυνομικό Σώμα, δηλαδή να εκτελεί περιπολίες και να κάνει υπηρεσίες εκτός γραφείου και για τον λόγο αυτό φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό έκανε συνεχόμενες χρήσεις αδειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες έπασχε από κατάθλιψη, ωστόσο οπλοφορούσε. Ο αφότου προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη τηλεφώνησε στο 100 και παραδόθηκε.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω  «5ης Ανάβαση Ελασσόνας» #ΑνάβασηΕλασσόνας - https://t.co/BVqNEamPXv -

  • Στο Ταμείο Ανάκαμψης η ανακατασκευή του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου #ΚέντροΥγείαςΣκοπέλου - https://t.co/HrXsiUTRSp -

  • Σύλληψη νεαρού Βούλγαρου στις #Μικροθήβες #Μικροθήβες - https://t.co/rqp2nYjZbB -

"Αλιεύοντας" την είδηση