Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στους τραπεζικούς λογαριασμούς δικαιούχων σήμερα τα προνοιακά επιδόματα
Στους τραπεζικούς λογαριασμούς  δικαιούχων σήμερα τα προνοιακά επιδόματα

Στους τραπεζικούς λογαριασμούς δικαιούχων σήμερα τα προνοιακά επιδόματα

Στους τραπεζικούς λογαριασμούς των περίπου 2700 δικαιούχων, βρίσκονται από σήμερα τα χρήματα για την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων, που εκταμιεύτηκαν από την περασμένη Πέμπτη από τα του Δήμου , ενώ σήμερα το απόγευμα αναμένεται να γίνει και η πίστωση των χρημάτων από το υπουργείο προς τις Περιφέρειες και τους Δήμους για το σκοπό αυτό.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Δημήτρη Πέγιο, τα χρήματα βρίσκονται από σήμερα το πρωί στις και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληρωθούν τα χρήματα που τους οφείλονται.

Ο αντιδήμαρχος ανέφερε ότι η καθυστέρηση στην καταβολή των επιδομάτων, οφείλεται σε γραφειοκρατικό πρόβλημα, που προέκυψε την περασμένη Παρασκευή, όταν διαπιστώθηκε ότι ένας λογαριασμός δικαιούχου ήταν στην Πανελλήνια Τράπεζα, που εξαγοράστηκε από την Πειραιώς και δεν φαινόταν ο συγκεκριμένος λογαριασμός. «Τελικά επικοινωνήσαμε με το υπουργείο, ο συγκεκριμένος δικαιούχος βγήκε από τη , για να προχωρήσει η διαδικασία και τα επιδόματα να καταβληθούν από σήμερα», είπε ο κ. Πέγιος.

Πρόκειται για το των 1,9 εκ. € που δόθηκαν από τα του Δήμου , για να πληρωθούν τα επιδόματα, καθώς το υπουργείο είχε καθυστερήσει να το εκταμιεύσει, ώστε να διευκολυνθεί η κατάσταση.

Τα χρήματα που θα δώσει το υπουργείο για τα , θα καταλήξουν στο του Δήμου Βόλου, για να αναπληρωθεί το απόθεμα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Θεσσαλονίκη: Μόνο στρατιωτική παρέλαση διάρκειας 60 λεπτών #Θεσσαλονίκη - https://t.co/eqbcCauvmu -

  • Παπανάτσιου: «Οι αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα "καίνε" την αγροτική παραγωγή » - https://t.co/F39w94GiDZ… -

  • Η  Εικόνα της Παναγίας Δαμάστας στον Βόλο #ΠαναγίαςΔαμάστας - https://t.co/FBobUI9DHE -

"Αλιεύοντας" την είδηση