Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στον Βόλο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης U16
Στον Βόλο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης U16

Στον Βόλο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης U16

Ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση θα κάνει την πόλη του Βόλου παγκόσμιο επίκεντρο του Αθλητισμού. Πρόκειται για το U16 , που θα διεξαχθεί 20-27 Αυγούστου.

Οι χώρες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην κατηγορία των αγοριών ανέρχονται στις 25 και είναι οι κάτωθι: Μαυροβούνιο, Αυστραλία, Λετονία, Κροατία, Σλοβενία, Αζερμπαϊτσάν, , Βραζιλία, Πολωνία, Ελλάδα, Ιαπωνία, Γεωργία, Ελβετία, , Αίγυπτος, Ουκρανία,  ΗΠΑ, Καζακστάν, , Ουγγαρία, ότια , Τουρκία, Σερ, Γερμανία, Πορτογαλία.

Οι αγώνες στον Βόλο θα πραγματοποιηθούν στα κολυμβητήρια «Β.Πολύμερος» (.Ιωνία) και «Ι.Ζηργάνος» () , καθημερινά πρωί και απόγευμα.

Η πόλη,  έχει περάσει με άριστα όλες τις προκλίσεις στο παρελθόν, παρόμιων εκδηλώσεων – πάνω από δέκα στο σύνολό τους – με την σημαντική και καθοριστική βοήθεια των εθελοντών.

Ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ απευθυνεται ξανά στους πολύτιμους αυτούς συνεργάτες να δηλώσουν ενδιαφέρον και να συμβάλλουν ακόμη μία φορά στην διεξαγωγή μιας άψογης διοργάνωσης.

Εθελοντής μπορεί να γίνει όποιος/α

  • Είναι άνω των 18 ετών

  • Μιλά τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα σε πολύ καλό επίπεδο

  • Χειρίζεται καλά προγράμματα (Word, Excel, mail, αναζήτηση Google)

  • Έχει ελεύθερο χρόνο από 16-27 Αυγούστου (άφιξη αποστολών μέχρι τέλους του πρωταθλήματος)

επικοινωνώντας στα τηλ: 6973797189 ( Έφη Βλιώρα) και 2421071770 (Δ/νση Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ)

Για την καλίτερη οργάνωση δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 17 Αυγούστου.

Επισημαίνεται ότι δίνεται σε όλους μία ανεπανάληπτη ευκαιρία να ζήσει από κοντά την μαγεία μιας μεγάλης διοργάνωσης, να γνωρίσει πρωταγωνιστές και παρασκήνια, να κάνει καινούργιους φίλους.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση