Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στον Βόλο ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης
Στον Βόλο ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης

Στον Βόλο ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης

Στον Βόλο θα  βρεθεί την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, ο της Κεντρικής Επιτροπής του , Πάνος .

Ο κ.   θα είναι  κεντρικός ομιλητής, σε ανοικτή εκδήλωση που διοργανώνειο , με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί  στο Δημαρχείο Βόλου στις  7.00 το απόγευμα.

Σε του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας αναφέρεται: «Είναι φανερό ότι στην πολιτική φάση που βρισκόμαστε το κρίσιμο ζήτημα η έκβαση του οποίου θα κριθεί στις εκλογές τον προσεχή Οκτώβριο είναι το αν θα συνεχιστεί η ομαλή πορεία της χώρας μετά την έξοδο από τα μνημόνια με την ολοκλήρωση κυβερνητικών πρωτοβουλιών που βρίσκονται σε εξέλιξη για μια σειρά μέτρων κοινωνικού χαρακτήρα που στόχο έχουν την οικοδόμηση ενός κοινωνικού κράτους πρόνοιας

Τέτοιες πρωτοβουλίες που θα αποτυπωθούν σε νομοσχέδια που θα πάνε στην βουλή το επόμενο διάστημα είναι, μεταξύ άλλων:

-Η αύξηση του κατώτατου μισθού και η κατάργηση του υποκατώτατου μισθού.

– Η ρύθμιση των 120 δόσεων ώστε να ανακουφιστούν χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και να δοθεί νέα ώθηση στην οικονομία.

– Ο νόμος για την προστασία της πρώτης κατοικίας, αλλά και η στήριξη της στεγαστικής πολιτικής. Με την των δόσεων των δανειοληπτών για δάνεια πρώτης κατοικίας αλλά και την ενοικίου.

Σημαντικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις το προσεχές χρονικό διάστημα θα παίξουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές μετά την μεγάλη θεσμική με την μεταρρύθμιση των αυτοδιοικητικών πραγμάτων που είναι γνωστή με το όνομα «».

Τα παραπάνω ζητήματα θα αποτελέσουν κεντρικούς άξονες της ομιλίας του συντρόφου Πάνου Σκουρλέτη.

Καλούμε όλους του δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να πάρουν μέρος στην εκδήλωση για να ενημερωθούν με τον πληρέστερο δυνατό τρόπο, να συζητήσουν με τον γραμματέα του κόμματος και να εκφράσουν και με αυτό τον τρόπο την στήριξή τους στον αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ για να αλλάξει σελίδα η χώρα».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση