Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στον Βόλο ο Δημήτρης Κουτσούμπας
Στον Βόλο ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Στον Βόλο ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Στον Βόλο θ βρεθεί την Παρασκευή 9 Ιουνίου ο Γεν. Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος  στις 20:30 στην παραλία της πόλης, στο ύψος της Τράπεζας της Ελλάδος.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ Μαγνησίας: «Στις 25 Ιουνίου μετράει το πόσο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ για να είναι δυνατός ο λαός!

Η επόμενη της Δ θα κλιμακώσει την πολιτική ενάντια στον λαό για να υπηρετήσει τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων με τη συναίνεση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Το ερώτημα είναι εμείς, οι εργαζόμενοι, ο λαός, οι νέοι και οι νέες πώς θα τους αντιμετωπίσουμε!

Θα ανεχτούμε τη νέα φοροληστεία, τα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης που μας ετοιμάζουν απ΄την επομένη των εκλογών; Θα συμβιβαστούμε με τους κινδύνους που γεννά η μεγαλύτερη εμπλοκή της ς στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία; Με τα ΑΤΟικά σχέδια συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο που αποτελούν αρνητική εξέλιξη για τον ελληνικό λαό και για όλους τους λαούς της περιοχής;

Με πιο δυνατό ΚΚΕ και πιο δυνατό τον λαό  καμιά αντιλαϊκή δεν είναι παντοδύναμη!

Γιατί μόνο το ΚΚΕ μπορεί να ασκήσει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της ΝΔ και στην αντιλαϊκή της πολιτική, από τη σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων με συνέπεια, σταθερότητα και μαχητικότητα. Όταν στην προηγούμενη θητεία της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζε το 50% των νομοσχεδίων της και το ΠΑΣΟΚ ψήφιζε αντίστοιχα το 70%.

Γιατί το ΚΚΕ δεν έχει δεσμεύσεις στο σύστημα, η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη αντισυστημική. Γι' αυτό και μπορεί να τα βάλει με τις κυβερνήσεις, την άρχουσα τάξη και την .

Γιατί το ΚΚΕ έχει πρόγραμμα ς – διακυβέρνησης με τον λαό στο τιμόνι της ς, πραγματικό ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγεται. Γιατί στη σημερινή βαρβαρότητα υπάρχει διέξοδος για τα συμφέροντα του λαού, στη σύγκρουση και την ανατροπή του σάπιου, διεφθαρμένου συστήματος.

Με την επανεκλογή κομμουνιστή και στη Μαγνησία κάνουμε ένα βήμα! Μπορούμε πολλά περισσότερα, με ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ!

Μόνο ο λαός  σώζει το λαό στο δρόμο της ανατροπής»!

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση