Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στον Βόλο ο Δημήτρης Κουτσούμπας
Στον Βόλο ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Στον Βόλο ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Στον Βόλο θ βρεθεί την Πρασκευή 9 Ιουνίου ο Γεν. Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική του κόμματος  στις 20:30 στην παραλία της πόλης, στο ύψος της Τράπεζας της Ελλάδος.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ Μαγνησίας: «Στις 25 Ιουνίου μετράει το πόσο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ για να είναι δυνατός ο λαός!

Η επόμενη κυβέρνηση της Δ θα κλιμακώσει την πολιτική ενάντια στον λαό για να υπηρετήσει τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων με τη συναίνεση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Το ερώτημα είναι εμείς, οι εργαζόμενοι, ο λαός, οι νέοι και οι νέες πώς θα τους αντιμετωπίσουμε!

Θα ανεχτούμε τη νέα φοροληστεία, τα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης που μας ετοιμάζουν απ΄την επομένη των εκλογών; Θα συμβιβαστούμε με τους κινδύ που γεννά η μεγαλύτερη εμπλοκή της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία; Με τα ΑΤΟικά σχέδια συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο που αποτελούν αρνητική εξέλιξη για τον ελληνικό λαό και για όλους τους λαούς της περιοχής;

Με πιο δυνατό ΚΚΕ και πιο δυνατό τον λαό  καμιά αντιλαϊκή κυβέρνηση δεν είναι παντο!

Γιατί μόνο το ΚΚΕ μπορεί να ασκήσει αολίτευση στην κυβέρνηση της ΝΔ και στην αντιλαϊκή της πολιτική, από τη σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων με συνέπεια, σταθερότητα και μαχητικότητα. Όταν στην προηγούμενη της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζε το 50% των νομοσχεδίων της και το ΠΑΣΟΚ ψήφιζε αντίστοιχα το 70%.

Γιατί το ΚΚΕ δεν έχει δεσμεύσεις στο σύστημα, η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη αντισυστημική. Γι' αυτό και μπορεί να τα βάλει με τις κυβερνήσεις, την άρχουσα τάξη και την αντιλαϊκή πολιτική.

Γιατί το ΚΚΕ έχει πρόγραμμα εξουσίας – διακυβέρνησης με τον λαό στο τιμόνι της εξουσίας, πραγματικό ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγεται. Γιατί στη σημερινή βαρβαρότητα υπάρχει διέξοδος για τα συμφέροντα του λαού, στη σύγκρουση και την ανατροπή του σάπιου, διεφθαρμένου συστήματος.

Με την επανεκλογή κομμουνιστή και στη Μαγνησία κάνουμε ένα βήμα! Μπορούμε πολλά περισσότερα, με ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ!

Μόνο ο λαός  σώζει το λαό στο δρόμο της ανατροπής»!

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση