Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στον Βόλο αντιπροσωπεία του Ροστώβ
Στον Βόλο αντιπροσωπεία του Ροστώβ

Στον Βόλο αντιπροσωπεία του Ροστώβ

Τον Βόλο επισκέπτετι από σήμερα, Παρασκευή, 8 Ιουλίου και θα παραμείνει μέχρι την , εξαμελής αντιπροσωπεία του της Ρωσίας μετά από πρόσκληση του αιρετού, αλλά σε αργία, δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου, ενόψει της επετείου των 60 ετών αδελφοποίησης των δύο πόλεων.

Η αντιπροσωπεία, που αποτελούν οι Sergey Kuznetsov , πρώτος αντιδήμαρχος του , Mariia DAVYDOVA υπεύθυνη ραφείου τύπου, Maria KRYLOSOVA υπεύθυνη δημοσίων και εξωτερικών σχέσεων, Roman VOLOSHIN επικεφαλής της Περιφέρειας του Kirovskiy, Grigory Gridnev πρύτανης της εκκλησιαστικής σχολής του Ροστωβ και ο παγκοσμίου φήμης ακορντεονίστας Alexander POELUEV , συναντήθηκε με τον εκτελούντα χρέη δημάρχου, Θάνο και τους αντιδημάρχους, Παιδείας και Πολιτισμού, ιούλη Μποντού – Τοκαλή και Βιώσιμης Ανάπτυξης και Προγραμματισμού, Απόστολο Ζαρκάδα – Βεργή, παρουσία και του Αχ. Μπέου, που είχε απευθύνει και την πρόσκληση της ς

Στη διάρκεια της συνάντησης οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας εμπορικών συναλλαγών μεταξύ των δύο πόλεων και υπέγραψαν ανανέωσης της αδελφοποίησης τους.

Προβλήθηκε βίντεο του Ροστώβ με την καθημερινότητα, τις επιχειρηματικές, αθλητικές και πολιτιστικές και ακολούθησε ανταλλαγή δώρων, ενώ ο Αντιδήμαρχος της Ρωσσικής πόλης προσκάλεσε τη Δημοτική Αρχή Βόλου να επισκεφθεί τοΡοστώβ, τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Η Αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στην πόλη τις επόμενες δύο μέρες όπου θα ξεναγηθεί στον Βόλο, το Πήλιο και την θα παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία στον ιερό ναό του Αγ. Νικολάου, προσκεκλημένη από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο.

ΡΟΣΤΩΒ

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση