Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στον τελικό ο Ολυμπιακός
Στον τελικό ο Ολυμπιακός

Στον τελικό ο Ολυμπιακός

Αντρέποντς διαφορά εννέα πόντων στα τελευταία λεπτά, ο Ολυμπιακός επισε με 70-68 της ΤΣΣΚΑ και πήρε το για τον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας.

Η ομάδα του ιάννη Σφαιρόπουλου έδειξε για ακόμη μια φορά χαρακτήρα και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη, βγάζοντας και πάλι νοκ-άουτ τους Ρώσους, όπως στα Final Four της Κωνσταντινούπολης το 2012 και του υ ένα χρόνο αργότερα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας έμεινε σε ρηχά νερά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ωστόσο μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο πέτυχε τους 11 από τους 13 συνολικά πόντους του, αλλά και το τρίποντο που ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στους Πειραιώτες.

Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού ήταν ο ιώργος Πρίντεζης με 14 πόντους, ενώ 10 πέτυχε ο Σλούκας και 9 ο νεαρός Παπαπέτρου, που βοήθησε πολύ στην πρώτη του συμμετοχή σε Final Four.

Από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ξεχώρισε ο τε Κολό με 18 πόντους, με τον Κάουν να έχει 11 και τους Ουίμς και Τζάκσον από 9.

Οι «» θα μάθουν τον αντίπαλό τους αργότερα απόψε το βράδυ, αντιμετωπίζοντας τον νικητή της αναμέτρησης – Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ.

 

πηγή:kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση