Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Στον «πάγο» συνεχίζουν να διατηρούνται οι λογαριασμοί της ΔΕΥΑΜΒ
Στον «πάγο» συνεχίζουν να διατηρούνται οι λογαριασμοί της ΔΕΥΑΜΒ

Στον «πάγο» συνεχίζουν να διατηρούνται οι λογαριασμοί της ΔΕΥΑΜΒ

Ολοένα και «σφίγγει η θηλιά στο λαιμό» της ΔΕΥΑΜΒ, καθώς με χθεσινή του απόφαση το Πρωτοδικείο Αθηνών, απέρριψε την αίτηση αναστολής που κατέθεσε η επιχείρηση, για τις κατασχέσεις των τραπεζικών της λογαριασμών από την ΕΡΓΗΛ.

Τα χρήματα της ΔΕΥΑΜΒ θα παραμείνουν δεσμευμένα, ενώ και η ΕΡΓΗΛ δεν έχει τη δυνατότητα να πάρει ούτε ένα ευρώ από τους λογαριασμούς, μέχρι να υπάρξουν νέες δικαστικές αποφάσεις περί του αντιθέτου.

Η εξέλιξη αυτή ουσιαστικά ευνοεί την ΕΡΓΗΛ, μιας και η ΔΕΥΑΜΒ δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χρήματα, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, απέναντι σε προμηθευτές και εργαζόμενους. Πλέον, κρίσιμες είναι οι αποφάσεις που αναμένεται να βγουν το φθινόπωρο σχετικά με το «ξεπάγωμα» των λογαριασμών της επιχείρησης.

Στο μεταξύ χθες εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ σε έκτακτη συνεδρίαση, η εξουσιοδότηση του προέδρου Άρη Σαββάκη και του νομικού συμβούλου, να δώσουν το «παρών» στη σημερινή συζήτηση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου, ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η ΕΡΓΗΛ.

Η εταιρία ζητά την άδεια να κατασχέσει τα χρήματα των οφειλών του Δήμου Βόλου προς τη ΔΕΥΑΜΒ, ύψους περίπου 4,5 εκ. ευρώ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επεισόδια στο Πανθεσσαλικό στάδιο - https://t.co/FZSC5fbsgH -

  • Ηττήθηκε η Νίκη Βόλου από τον Μακεδονικό - https://t.co/BYut2Kdx6X -

  • Κρήτη: Βρέθηκε εξάρτημα του οχήματος των αγνοουμένων - https://t.co/GQ2DdbYp5T -

"Αλιεύοντας" την είδηση