Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στον ΟΛΒ η υφυπουργός Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας
Στον ΟΛΒ η  υφυπουργός Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Στον ΟΛΒ η υφυπουργός Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Επίσκεψη στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένα Βόλου πραγματοποίησε σήμερα  Πέμπτη 5  Ιανουαρίου 2017 η υφ Οικονομικών ς Κατερίνα Παπανάτσιου μαζί με τους ς Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο και Μάκη Μπαλλή.

Την  υφυπουργό και τους βουλευτές υποδέχθηκαν ο πρόεδρος, ο διευθύνων σύμβουλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στην αίθουσα συσκέψεων του Οργανισμού και υπήρξε ενημέρωση αναφορικά με την ανοδική πορεία και τα οικονομικά αποτελέσματα του Οργανισμού κατά το έτος 2016, κατά το οποίο ανάλαβε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και ως προς τον σχεδιασμό που προτίθεται να ακολουθήσει μέσα στο , προκειμένου να εκσυγχρονισθούν μέσα και υποδομές, να αναβαθμισθούν οι προσφερόμενες στους χρήστες υπηρεσίες και το λιμάνι να συμβάλλει ακόμη περισσότερο στην ανάπτυξη του Νομού και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στο πλαίσιο αυτό έγινε σαφής αναφορά και στα πέντε έργα βελτίωσης υποδομών, η των οποίων, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 500.000 ευρώ, ήδη εγκρίθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων  και τα οποία ο Οργανισμός άμεσα προωθεί προς δημοπράτηση.

Επίσης, η υφ Οικονομικών και οι βουλευτές ενημερώθηκαν για τις προοπτικές του λιμανιού τόσο ως προς τις εμπορικές χρήσεις όσο και ως προς τον τουριστικό τομέα (θαλάσσια περιήγηση και κρουαζιέρα), που σχετίζονται άμεσα με την του τουριστικού προϊόντος της χς και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Η κα Παπανάτσιου επεσήμανε ότι και η ίδια στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της θα στηρίξει τις προσπάθειες της Ο.Λ.Β. Α.Ε. και αναφέρθηκε στη σημασία της αξιος της δημόσιας περιουσίας προς όφελος της ανάπτυξης και της απασχόλησης.

Οι βουλευτές Α. Μεϊκόπουλος και Μ. Μπαλλής επίσης διατύπωσαν την πρόθεσή τους να υποστηρίξουν τα βήματα του Οργανισμού στην προσπάθειά του να επιτύχει εκσυγχρονισμό και ανάπτυξη του λιμανιού σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική περίοδο.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση