Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στον Κορυδαλλό προφυλακίστηκε ο 39χρονος με τις 500 δόσεις κοκαϊνης
Στον Κορυδαλλό προφυλακίστηκε ο 39χρονος με τις 500 δόσεις κοκαϊνης

Στον Κορυδαλλό προφυλακίστηκε ο 39χρονος με τις 500 δόσεις κοκαϊνης

Την άγουσ για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ο 39χρονος Αλός που συνελήφθη στο λιμάνι της Αλλονήσου να έχει έναν σάκο με 52,35 γραμμάρια ς (που αντιστοιχούν σε περίπου 500 ) και 950 γραμμάρια χασίς.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε χθες στον ανακριτή, ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα υπηρεσίας αποφάσισαν την προφυλάκιση του μέχρι τη του, αφού κατηγορούνταν για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίστηκε ως χρήστης, ενώ φέρεται να προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά από την με σκοπό να τα μεταφέρει στην Αλόννησο, όπου θα τα παρέδιδε σε συγκεκριμένο πρόσωπο.

Το πρόσωπο αυτό δεν το γνώριζε προσωπικά, αλλά θα χρησιμοποιούσε συνθηματικό ώστε να τον βρει και να του παραδώσει τον σάκο.

Πηγές αναφέρουν πως ο 39ρονος λειτουργούσε ως “βαποράκι” και γι' αυτό διερευνάται από τις Αρχές περαιτέρω ο ρόλος του. Τονίζεται ότι η συνολική αξία των ναρκωτικών υπολογίζεται σε περίπου 7.500 ευρώ.

Ο 39χρονος Αλός που συνελήφθη την Τρίτη στις 9 το βράδυ από αστυνομικούς της Δίωξης αρκωτικών Βόλου σε με αστυνομικούς του Α.Τ. Αλοννήσου μόλις έφτασε στο λιμάνι του νησιού.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση