Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στον εισαγγελέα Βόλου «φίλαθλος» του ΠΑΟΚ
Στον εισαγγελέα Βόλου «φίλαθλος» του ΠΑΟΚ

Στον εισαγγελέα Βόλου «φίλαθλος» του ΠΑΟΚ

Έναν «φίλαθλο» του ΠΑΟΚ που είχε ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία για συμμετοχή στα επεισόδια μεταξύ οπαδών, συνέλαβαν χθες αστυ στην Κατερίνη.

Πρόκειται για έναν 32χρονο κάτοικο Κατερίνης, που μεταφέρθηκε το βράδυ στο Βόλο και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα για του Νόμου περί αθλητισμού.

Αστυ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας εντόπισαν και κατάσχεσαν το πρωί του Σαββάτου σε οικόπεδο με ψηλά χόρτα στην οδό 54ου Συντάγματος ΕΛΑΣ, στο Βόλο 21 φονικά όπλα (τσεκούρι, φτυάρια, κασμά, στυλιάρια και σωλήνες) που «πέταξαν» οπαδοί της ΑΕΚ πιοθανόν για να τα πάρουν στο το απόγευμα.

Η Αστυνομία έκανε για τα επεισόδια 21 προσαγωγές και απηύθυνε κατηγορίες σε βάρος εννέα ατόμων και συγκεκριμένα, τεσσάρων τραυματιών που συνελήφθησαν από την πρώτη στιγμή, και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο. Ιατρικές αναφέρουν ότι οι τέσσερις είναι καλά στην υγεία τους και ενδεχομένως σήμερα να λάβουν εξιτήριο, ενώ με απόφαση του εισαγγελέα θα αφεθούν ελεύθεροι.

Ο που συνελήφθη στην Κατερίνν, είχε ταυτοποιηθεί για συμμετοχή σε επεισόδια, ενώ ταυτοποιήθηκαν τέσσερις οπαδοί της ΑΕΚ, που πλέον δεν αναζητούνται, λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου και εκτιμάται ότι βρίσκονται στην Αθήνα.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, βρήκαν και κατάσχεσαν το πρωί του Σαββάτου σε οικόπεδο με ψηλά χόρτα, για να μη φαίνονται, στην οδό 54ου Συντάγματος ΕΛΑΣ διάφορα φονικά όπλα που προορίζονταν για μάχη σώμα με σώμα.

Πρόκειται για ένα τσεκούρι, τέσσερα φτυάρια, έναν κασμά, 10 στιλιάρια και δύο μεταλλικούς σωλήνες, που κατασχέθηκαν.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα «λάφυρα» πέταξαν οι περίπου 200 οπαδοί της ΑΕΚ που έκαναν πορεία το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο του Βόλου.

Κύκλοι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εκτιμούν ότι η όλη έμεινε ανέπαφη από τα επεισόδια, τόσο στη μεγάλη πορεία που έκαναν οπαδοί της ΑΕΚ το βράδυ της Παρασκευής, κατά την άφιξη των οργανωμένων οπαδών, όσο και κατά την αποχώρησή τους, με εξαίρεση ένα σπασμένο τζάμι λεωφορείου που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρουν όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία, αλλά με συνεχείς ελέγχους, πολλές δυνάμεις της Αστυνομίας και του Λιμενικού (έγινε έλεγχος στα με οπαδούς της ΑΕΚ στα Πευκάκια) και οργανωμένη δουλειά.

Όσον αφορά στις που έγιναν μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων στην πεζογέφυρα, αστυνομικοί τονίζουν ότι δεν υπήρχε πόρτα και η πρόσβαση των αστυνομικών δυνάμεων ήταν αδύνατη, ενώ στο διαχωριστικό ανάμεσα στους οπαδούς υπήρχαν πακτωμένα σίδερα τα οποία ξήλωσαν με ευκολία, έσπασαν μέρος του διαχωριστικού και επιτέθηκαν οι μεν στους δε.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση