Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στον ανακριτή δύο νεαροί που διέπραξαν πέντε κλοπές σε τρεις ημέρες
Στον ανακριτή δύο νεαροί που διέπραξαν πέντε κλοπές σε τρεις ημέρες

Στον ανακριτή δύο νεαροί που διέπραξαν πέντε κλοπές σε τρεις ημέρες

Σε “μάστιγα” για την περιοχή της Αγριάς και των Λεχωνίων μετατράπηκαν τις τελευταίες τρεις ημέρες δύο νεαροί από το Βόλο, οι οποίοι έκλεψαν , ενώ χτύπησαν καταστήματα σπάζοντας τις τζαμαρίες και αφαιρώντας διάφορα χρηματικά ποσά.

Συγκεκριμένα ένας 21χρονος και ένας , συνελήφθησαν σήμερα το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας , οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κλοπές κατ' εξακολούθηση από κοινού, τετελεσμένες και σε , σε βαθμό κακουργήματος.

Στη συνέχεια πέρασαν την πόρτα του ανακριτή, απ' όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την προσεχή Δευτέρα το μεσημέρι.

Σημειώνεται ότι ο έχει απασχολήσει τις Αρχές ξανά στο παρελθόν για παρόμοιο αδίκημα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού παραδέχθηκαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πράξεις , κάνοντας λόγο για “χαζομάρα” από μέρους τους.

Οι δύο ανέπτυξαν “πλούσια” δράση, αφού τις τελευταίες τρεις ημέρες προχώρησαν σε πέντε συνολικά κλοπές.

Ειδικότερα αφού έκλεψαν από περιοχή του , στις 23 Ιανουαρίου στις 9 το πρωί διέρρηξαν πιτσαρία στα Άνω Λεχώνια, αφαιρώντας από την ταμειακή μηχανή συνολικό ποσό 410€.

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, έκλεψαν το χρονικό διάστημα από τις 11:30 το βράδυ έως και τις 5 το πρωί, στην Αγριά ανασφάλιστη .

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 8:30 το πρωί στην Αγριά διέρρηξαν πρακτορείο βρίσκοντας και αφαιρώντας ποσό της τάξης των €.

Το βράδυ της Πέμπτης προς σήμερα τα ξημερώματα, “άνοιξαν” οπωροπωλείο στην Αγριά, κλέβοντας από το ταμείο το ποσό των 46 ευρώ.

Τέλος, στα Άνω Λεχώνια τα ξημερώματα, έσπασαν την τζαμαρία του ΚΕΠ Αρτέμιδας, ψάχνοντας τα γραφεία των υπαλλήλων, για να βρουν χρήματα, αλλά όμως έφυγαν με “άδεια χέρια”, προκαλώντας ωστόσο ζημιά ύψους 1.000€ στην υπηρεσία του Δήμου Βόλου.

Σήμερα το πρωί εντοπίστηκαν στο Βόλο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, οι οποίοι τους συνέλαβαν, βάζοντας τέρμα στη δραστηριότητα τους.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση