Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / ΣΠΟΡ / Στον ανακριτή διαφθοράς ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Στον ανακριτή διαφθοράς ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Στον ανακριτή διαφθοράς ο Βαγγέλης Μαρινάκης

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αντιμέτωπος με βαρύ κατηγορητήριο στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε στον χώρο του ποδοσφαίρου βρίσκεται,ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς,Γιώργου Ανδρεάδη ο πρόεδρος της ΠΑΕ , Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης,ο οποίος προσήλθε στα δικαστήρια της Ευελπίδων λίγο πριν τις 8:00,καλείται να λογοδοτήσει στον ανακριτή για σωρεία κακουργηματικών πράξεων καθώς,σύμφωνα με τη που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση,είχε κεντρικό ρόλο στη δράση της εγκληματικής οργάνωσης,η διεύθυνση της οποίας του αποδίδεται.

Συγκεκριμένα,ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού είναι αντιμέτωπος με πέντε κατηγορίες που αφορούν: 1) Ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση, 2) ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης με βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος από υπαίτιο που διαπράττει τέτοιες πράξεις από συνήθεια,κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, 3) ηθική αυτουργία σε από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, 4) ηθική αυτουργία σε κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις,από την οποία επιτεύχθηκε ο σκοπός που επιδίωκε ο δράστης και 5) κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στα Καλά Νερά #ΚαλάΝερά #φωτιά - https://t.co/NXwyLcCRuI -

  • #πολιτική και Ποδήλατο: Η ανάγκη για συνεχή κίνηση #πολιτική - https://t.co/HneMBnthy2 -

  • Εκδήλωση στο ΚΠΕ Μακρινίτσας για τον ήρωα του 1821 Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου #ΚΠΕΜακρινίτσας - https://t.co/u6GH17WZFv -

"Αλιεύοντας" την είδηση