Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / ΣΠΟΡ / Στον ανακριτή διαφθοράς ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Στον ανακριτή διαφθοράς ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Στον ανακριτή διαφθοράς ο Βαγγέλης Μαρινάκης

-ΜΠΕ

Αντιμέτωπος με βαρύ κατηγορητήριο στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε στον χώρο του ποδοσφαίρου βρίσκεται,ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς,Γιώργου Ανδρεάδη ο πρόεδρος της ΠΑΕ , Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης,ο οποίος προσήλθε στα δικαστήρια της Ευελπίδων λίγο πριν τις 8:00,καλείται να λογοδοτήσει στον ανακριτή για σωρεία κακουργηματικών πράξεων καθώς,σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση,είχε κεντρικό ρόλο στη δράση της εγκληματικής οργάνωσης,η διεύθυνση της οποίας του αποδίδεται.

Συγκεκριμένα,ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού είναι αντιμέτωπος με πέντε κατηγορίες που αφορούν: 1) Ένταξη και διεύθυνση σε , 2) αυτουργία σε εκβίασης με βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος από υπαίτιο που διαπράττει τέτοιες πράξεις από συνήθεια,κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, 3) αυτουργία σε από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, 4) ηθική αυτουργία σε κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις,από την οποία επιτεύχθηκε ο σκοπός που επιδίωκε ο δράστης και 5) απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

  • Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο Μέτσοβο Ursa Trail - https://t.co/Fa4FqjOWh6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση