Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Στον ανακριτή διαφθοράς ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Στον ανακριτή διαφθοράς ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Στον ανακριτή διαφθοράς ο Βαγγέλης Μαρινάκης

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αντιμέτωπος με βαρύ κατηγορητήριο στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε στον χώρο του ποδοσφαίρου βρίσκεται,ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς,Γιώργου Ανδρεάδη ο πρόεδρος της ,Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης,ο οποίος προσήλθε στα δικαστήρια της Ευελπίδων λίγο πριν τις 8:00,καλείται να λογοδοτήσει στον ανακριτή για σωρεία κακουργηματικών πράξεων καθώς,σύμφωνα με τη που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση,είχε κεντρικό ρόλο στη δράση της εγκληματικής οργάνωσης,η διεύθυνση της οποίας του αποδίδεται.

Συγκεκριμένα,ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού είναι αντιμέτωπος με πέντε κατηγορίες που αφορούν: 1) Ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση, 2) αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος από υπαίτιο που διαπράττει τέτοιες πράξεις από συνήθεια,κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, 3) αυτουργία σε από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, 4) ηθική αυτουργία σε κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις,από την οποία επιτεύχθηκε ο σκοπός που επιδίωκε ο δράστης και 5) απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση