Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στον ανακριτή απολογείται την ερχόμενη εβδομάδα ο 35χρονος Βολιώτης που φέρεται να ασέλγησε στην 10χρονη κορη του
Στον ανακριτή απολογείται την ερχόμενη εβδομάδα ο 35χρονος Βολιώτης που φέρεται να ασέλγησε στην 10χρονη κορη του

Στον ανακριτή απολογείται την ερχόμενη εβδομάδα ο 35χρονος Βολιώτης που φέρεται να ασέλγησε στην 10χρονη κορη του

Στον ανακριτή Βόλου οδηγείται την ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου να απολογηθεί, ο πατέρας ο οποίος φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις, εις βάρος της 10χρονης κόρης του τουλάχιστον για διάστημα έξι μηνών.

Ο Βολιώτης κατηγορείται για δύο κακουργήματα και συγκεκριμένα για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ' εξακολούθηση, όπως επίσης και για κατάχρηση ανηλίκου σε που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη κατ' εξακολούθηση.

Παρουσία του συνηγόρου του, θα κληθεί να αντικρούσει τα όσα του καταλογίζονται, και που αποτελούν βαρύτατες κατηγορίες και που σε περίπτωση ενοχής του σύμφωνα με τη κρίση του δικαστηρίου όταν γίνει, θα τον κρατήσουν για αρκετά χρόνια στη φυλακή.

Ο άνδρας αναμένεται να ζητήσει 48ωρη προθεσμία για να προετοιμαστεί και στη συνέχεια ο ανακριτής με τον εισαγγελέα θα κρίνουν εάν συντρέχουν λόγοι για να προφυλακιστεί μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης του.

Παράλληλα οι εξετάζοντας τη δικογραφία υπάρχει πιθανότητα να τον αφήσουν ελεύθερο με την επιβολή περιοριστικών όρων (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παρουσία στο Α.Τ. της περιοχής του μια, ή δύο φορές το μήνα).

Η δικογραφία, σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, βρίσκεται από προχθές στο γραφείο του ανακριτή, ο οποίος την μελετά και μόλις την ολοκληρώσει θα καλέσει τον 35χρονο για να απολογηθεί.

Η υπόθεση έλαβε πανελλήνιο ενδιαφέρον, καθώς ο άνδρας φέρεται να ασελγούσε στο παιδί του, για διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών, στο της οικογένειας στο Βόλο, εκμεταλλευόμενος την απουσία της συζύγου του για δουλειά.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε όταν ο 12χρονος περίπου, γιος του φερόμενου ως δράστη, είδε τον πατέρα του να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις κατά της αδελφής του για ακόμα μια φορά.

Τότε ανέφερε το τι είδε σε ένα από τα δωμ του σπιτιού στην 30χρονη περίπου μητέρα του, η οποία έμεινε άναυδη από την εξιστόρηση των γεγονότων.

Η υπέβαλλε μηνυτήρια αναφορά εις βάρος του συζύγου της, και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Η Εισαγγελία του Βόλου διέταξε κατεπείγουσα εξέταση πριν μια περίπου εβδομάδα, για να διαπιστωθεί η εγκυρότητα των καταγγελιών, ενώ ελήφθησαν καταθέσεις τόσο από τη μητέρα, όσο και από τον αδελφό και την 10χρονη μαθήτρια.

Σημειώνεται ότι και οι δύο κατηγορίες επισύρουν ποινές ς από 10 έως και .

Ο Βολιώτης πατέρας που δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, εργάζονταν και φέρεται να προέβη σε αυτές τις πράξεις κατά την διάρκεια απουσίας της συζύγου του, η οποία έλειπε για ώρες από το σπίτι για λόγους δουλειάς.

Ο 12χρονος γιος της οικογένειας είχε από καιρό αντιληφθεί το τι έκανε ο πατέρας του στην αδελφή του, αλλά αποφάσισε το τελευταίο διάστημα να τα αποκαλύψει όλα στη μητέρα του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση