Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου
Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου

Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου

Στο νέο διευρυμένων ρμοδιοτήτων υπουργείο Δημοσίς Τάξης και Προστασίας του Πολίτη εντάσσεται το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων , καθώς αλλάζει χέρια η του και μεταφέρεται από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Παράλληλα το ίδιο ισχύει και για τα Καταστήματα Κράτησης, κάτι που σημαίνει ότι στο ίδιο πλαίσιο εντάσσονται το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης έων , και το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης έων Κασσαβέτειας.

Οι αυτές περιλαμβάνονται στο δεύτερο άρθρο του προεδρικού Διατάγματος που δημοσιεύτηκε χθες στην εφημερίδα της Κυβέρνησης και σύμφωνα με αυτό “συγχωνεύονται τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Στο νέο υπουργείο μεταφέρονται από το υπουργείο Δικαιοσύνης η ενική ραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, το Σώμα Επιθεώρησης και Ελέγχου Καταστημάτων Κράτησης, η Ιατροδικαστική Υπηρεσία, τα Καταστήματα Κράτησης, τα Σωφρονιστικά και Θεραπευτικά Καταστήματα, τα Ειδικά Θεραπευτικά Καταστήματα και η Κεντρική Αποθήκη Υλικού Φυλακών, το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου και οι Υπηρεσίες Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση