Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου
Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου

Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου

Στο νέο διευρυμένων αρμοδιοτήτων υπουργείο Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη εντάσσεται το Αρρένων Βόλου, καθώς αλλάζει χέρια η εποπτεία του και μεταφέρεται από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Παράλληλα το ίδιο ισχύει και για τα Καταστήματα Κράτησης, κάτι που σημαίνει ότι στο ίδιο πλαίσιο εντάσσονται το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου, και το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας.

Οι αλλαγές αυτές περιλαμβάνονται στο δεύτερο άρθρο του προεδρικού Διατάγματος που δημοσιεύτηκε χθες στην της Κυβέρνησης και σύμφωνα με αυτό “συγχωνεύονται τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Στο νέο υπουργείο μεταφέρονται από το υπουργείο Δικαιοσύνης η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, το Σώμα Επιθεώρησης και Ελέγχου Καταστημάτων Κράτησης, η Ιατροδικαστική Υπηρεσία, τα Καταστήματα Κράτησης, τα Σωφρονιστικά και Θεραπευτικά Καταστήματα, τα Ειδικά Θεραπευτικά Καταστήματα και η Κεντρική Αποθήκη Υλικού Φυλακών, το Αρρένων και οι Υπηρεσίες Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση