Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Στο Βόλο Βρετανικό Πολεμικό πλοίο του ΝΑΤΟ
Στο Βόλο  Βρετανικό Πολεμικό πλοίο του ΝΑΤΟ

Στο Βόλο Βρετανικό Πολεμικό πλοίο του ΝΑΤΟ

Τον ασκούντα καθήκοντα δημάρχου Αθανάσιο Θεοδώρου επισκέφθηκε ο Richard Hewitt, του Βρετανικού Πολεμικού Πλοίου “HMS MERCEY” την 18 Σεπτεμβρίου .

Το θα παραμείνει για δύο ημέρες στο λιμάνι του , στο πλαίσιο της νατοϊκής παροχής βοήθειας στην αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος.

Σύμφωνα με το τυπικό του βρετανικού ναυτικού, ο των πλοίων επισκέπτεται το Δήμαρχο της πόλης όπου αγκυροβολούν τα και ενημερώνει τις τοπικές αρχές για την παρουσία του πλοίου στον εκάστοτε σταθμό.

Ο κ. Hewitt ενημέρωσε τον κ. Θεοδώρου για την αποστολή του “HMS MERSEY” στη λεκάνη της Μεσογείου και για τις προσπάθειες που καταβάλλονται ως προς την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος.

Από την πλευρά του ο κ. Θεοδώρου καλωσόρισε τον καπετάνιο και το πλήρωμα στην πόλη του Βόλου, ενημέρωσε για ενδιαφέροντα σημεία που μπορούν να επισκεφθούν οι Βρετανοί κατά τη διήμερη επίσκεψή τους στην πόλη μας και προσέφερε στο βρετανό αξιωματούχο λεύκωμα της περιοχής και ως το σύμβολο του Δήμου Βόλου.

Αντίστοιχα ο βρετανός καπετάνιος προσέφερε τα εθιμοτυπικά δώρα του βρετανικού ναυτικού και ακολούθησε συζήτηση για το προσφυγικό θέμα όπως αυτό αντιμετωπίζεται από τις δύο πλευρές.

theodoroy-hewitt-1

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνελήφθησαν μη τηρώντας μέτρα προφύλαξης για τον κορωναϊό #κορωναϊός - https://t.co/O4mjZMBaED -

  • Η 11η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στον Βόλο - https://t.co/af81X7W6PU… -

  • Έχασε τη ζωή του ενώ περπατούσε #νεκρόςάνδρας - https://t.co/4viIiG64Yk -

"Αλιεύοντας" την είδηση