Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΣΠΟΡ / Στο Βόλο το 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών
Στο Βόλο το 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών

Στο Βόλο το 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών

Ακόμα μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση αναλαμβάνει ο Βόλου, καθώς μετά το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Εφήβων που διοργανώνεται στην περιοχή από τις 23 Ιουλίου έως και τις 2 Αυγούστου, ο Βόλος θα βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, αυτή την φορά των ανθρώπων του ναυταθλητισμού, καθώς στα δημοτικά κολυμβητήρια του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, θα διεξαχθεί από τις 17 έως και τις 23 Αυγούστου το 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών.

Η ανάθεση της παραπάνω διοργάνωσης στην χώρα και συγκεκριμένα στον Βόλο, μεταξύ 210 χωρών μελών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας , αποτελεί ακόμη μία μεγάλη της Δημοτικής Αρχής και μάλιστα σε μια εποχή σαν την σημερινή που η χώρα λοιδορείται και απαξιώνεται διεθνώς.

Παράλληλα αποτελεί τιμή και αναγνώριση ότι αυτή η πόλη σε κάποιες δράσεις της και παρουσίες της χαίρει της απόλυτης εκτίμησης και εμπιστοσύνης της διεθνούς κοινότητας.

Στο 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών θα παρευρεθούν οι καλύτερες νέες αθλήτριες από 16 χώρες της υφηλίου – και φυσικά και της Εθνικής Ελλάδος – και το κορυφαίο αυτό γεγονός για το Βόλο θα πρέπει να γίνει υπόθεση όλων.

Ο Βόλου για ακόμη μια φορά και σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την χώρα δίνει και πάλι το «παρών» στα παγκόσμια αθλητικά γεγονότα αποδεικνύοντας ότι πρωταγωνιστεί στα διεθνή , σε μια εποχή που έχουμε ανάγκη, περισσότερο από ποτέ, από πρωτοβουλίες και δραστηριότητες που προβάλλουν τον τόπο και τονώνουν την τοπική οικονομία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση