Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Στο Βόλο ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Διαφάνειας Μιχάλης Καλογήρου
Στο Βόλο ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Διαφάνειας Μιχάλης Καλογήρου

Στο Βόλο ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Διαφάνειας Μιχάλης Καλογήρου

Επίσκεψη στο Βόλο αναμένεται να πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα ο Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μιχάλης Καλογήρου, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Γιώργο Σάρλη.

Η ακριβής που θα βρεθεί στην πόλη η ηγεσία του υπουργείου δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί, αλλά υπάρχει σημαντική πιθανότητα η επίσκεψη να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ σε διαφορετική περίπτωση εάν αυτό δεν καταστεί δυνατό, τότε η μεταφέρεται εντός του Ιουνίου, αφού θα έχουν ολοκληρωθεί οι Αυτοδιοικητικές , όπως και οι .

Εκτός των άλλων ο Δικαιοσύνης θα επισκεφθεί και το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου, βλέποντας από κοντά την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ενώ είναι βέβαιο, ότι τόσο ο , όσο και οι της πόλης θα του θέσουν το ζήτημα της ριζικής ανακατασκευής του, ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες.

Άλλωστε μετά τις τόσες διαμαρτυρίες και τα τόσα αιτήματα που έχουν υποβληθεί στο υπουργείο για να αλλάξει η τωρινή των Δικαστηρίων, η “μπάλα βρίσκεται στο τερέν” του υπουργού, ο οποίος είναι ο μόνος αρμόδιος που μπορεί να δώσει λύση στο χρόνιο αυτό πρόβλημα.

Πάντως το μόνο βέβαιο είναι ότι τους προσεχείς μήνες θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις με το κτιριακό θέμα του Δικαστηρίου μετά και από την παραπάνω επίσκεψη.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση