Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Στο Βόλο ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Διαφάνειας Μιχάλης Καλογήρου
Στο Βόλο ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Διαφάνειας Μιχάλης Καλογήρου

Στο Βόλο ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Διαφάνειας Μιχάλης Καλογήρου

Επίσκεψη στο Βόλο αναμένεται να πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα ο υπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μιχάλης Καλογήρου, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Γιώργο Σάρλη.

Η ακριβής ημερομηνία που θα βρεθεί στην πόλη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί, αλλά υπάρχει σημαντική πιθανότητα η επίσκεψη να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ σε διαφορετική περίπτωση εάν αυτό δεν καταστεί δυνατό, τότε η ημερομηνία μεταφέρεται εντός του Ιουνίου, αφού θα έχουν ολοκληρωθεί οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές, όπως και οι Ευρωεκλογές.

Εκτός των άλλων ο υπουργός Δικαιοσύνης θα επισκεφθεί και το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου, βλέποντας από κοντά την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ενώ είναι βέβαιο, ότι τόσο ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου, όσο και οι δικαστικοί λειτουργοί της πόλης θα του θέσουν το ζήτημα της ριζικής ανακατασκευής του, ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες.

Άλλωστε μετά τις τόσες διαμαρτυρίες και τα τόσα αιτήματα που έχουν υποβληθεί στο υπουργείο για να αλλάξει η τωρινή εικόνα των Δικαστηρίων, η “μπάλα βρίσκεται στο τερέν” του υπουργού, ο οποίος είναι ο μόνος αρμόδιος που μπορεί να δώσει λύση στο χρόνιο αυτό πρόβλημα.

Πάντως το μόνο βέβαιο είναι ότι τους προσεχείς μήνες θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις με το κτιριακό θέμα του Δικαστηρίου μετά και από την παραπάνω επίσκεψη.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Aρνήθηκε μεταμεσονύκτια είσοδο σε αστυνομικούς ιδιοκτήτρια καφέ μπαρ  - https://t.co/lK3W2yybwY -

  • Ενισχύεται με 10 νέα σύγχρονα ασθενοφόρα το ΕΚΑΒ στη Θεσσαλίας - https://t.co/C9LUQxxXxv -

  • Ξεκίνησε η κατασκευή του παραλιακού άξονα Θεσσαλίας Κεραμίδι-Ρακοπόταμος - https://t.co/wZsMNtadaK -

"Αλιεύοντας" την είδηση