Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στο Βόλο ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Διαφάνειας Μιχάλης Καλογήρου
Στο Βόλο ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Διαφάνειας Μιχάλης Καλογήρου

Στο Βόλο ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Διαφάνειας Μιχάλης Καλογήρου

Επίσκεψη στο Βόλο αναμένεται να πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα ο Δικαιοσύνης , συνοδευόμενος από τον ενικό ραμματέα του Υπουργείου Γιώργο Σάρλη.

Η ακριβής ημερομηνία που θα βρεθεί στην πόλη η πολιτική του υπουργείου δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί, αλλά υπάρχει σημαντική πιθανότητα η επίσκεψη να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ σε διαφορετική περίπτωση εάν αυτό δεν καταστεί δυνατό, τότε η ημερομηνία μεταφέρεται εντός του Ιουνίου, αφού θα έχουν ολοκληρωθεί οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές, όπως και οι Ευρωεκλογές.

Εκτός των άλλων ο Δικαιοσύνης θα επισκεφθεί και το Δικαστικό Μέγαρο , βλέποντας από κοντά την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ενώ είναι βέβαιο, ότι τόσο ο Δικηγορικός Σύλλογος , όσο και οι δικαστικοί λειτουργοί της πόλης θα του θέσουν το ζήτημα της ριζικής ανακατασκευής του, ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες.

Άλλωστε μετά τις τόσες διαμαρτυρίες και τα τόσα αιτήματα που έχουν υποβληθεί στο υπουργείο για να αλλάξει η τωρινή των Δικαστηρίων, η “μπάλα βρίσκεται στο τερέν” του υπουργού, ο οποίος είναι ο μόνος αρμόδιος που μπορεί να δώσει λύση στο χρόνιο αυτό πρόβλημα.

Πάντως το μόνο βέβαιο είναι ότι τους προσεχείς μήνες θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις με το κτιριακό θέμα του Δικαστηρίου μετά και από την παραπάνω επίσκεψη.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση