Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στο Βόλο αναζητείται η 26χρονη από τον Ασωπό Λακωνίας
Στο Βόλο αναζητείται η 26χρονη από τον Ασωπό Λακωνίας

Στο Βόλο αναζητείται η 26χρονη από τον Ασωπό Λακωνίας

 Στο Βόλο νζητείται  η εξαφανισμένη 26χρονη από τον Ασωπό Λακωνίας,  Ηλιάνα Σταμαδιανού,η οποία αγνοείται από τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, 14 Δεκεμβρίου.

Η νεαρή σύμφωνα με το anikolouli.gr έφυγε με το αυτοκίνητό της ένα λευκό Toyota Yaris και από τότε το τηλέφωνο της παραμένει απενεργοποιημένο ενώ δεν έχει περάσει από τον πιο κοντινό σταθμό διοδίων Μορέα. Οι συγγενείς της ανησυχούν ιδιαίτερα καθώς η Ηλιάνα αντιμετωπίζει και προτα υγείας.

Η αδελφή της Ειρήνη σε τηλεφωνική επι με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους της περιοχής, να βοηθήσουν για να εντοπιστεί.

«Φοβόμαστε για το χειρότερο γιατί έφυγε με το της και έχει το τηλέφωνο της κλειστό. Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας δεν έχει ακόμη δώσει στοιχεία για το τελευταίο σήμα της, λόγω έλλειψης προσωπικού. Τίθεται όμως ζήτημα ς και θανάτου και παρακαλούμε θερμά να βοηθήσει για να τη βρούμε…». είπε για την εξαφάνιση της αδελφή της.

Ήδη έχει εκδοθεί σχετικό από τη «Γραμμή Ζωής», ενώ όπως ανέφερε η αδελφή της «Μια παράκληση στον κόσμο να κοιτάζουν τα στενά του, μπορεί να είναι παρκαρισμένο το και αυτή να είναι κάπου αλλού. Έχουμε κάτι στο μυαλό μας ότι μπορεί να βρίσκεται προς Βόλο, ας πούμε ακόμα και στη Σπάρτη ή ακόμα και στην Τρίπολη.

Γενικά να γίνει μια παράκληση στον κόσμο να έχουν το νου τους, δηλαδή και στο στενό τους μήπως είναι παρκαρισμένο το αυτοκίνητο λευκό Toyota Yaris με αριθμό κυκλοφορίας ΑΚΜ 3960. Όχι, δεν έχει ξανασυμβεί. Έχει φύγει από το , εντάξει μεγάλη κοπέλα είναι, έχει φύγει, αλλά έχει πάρει τηλέφωνο. Υπάρχει περίπτωση να θέλει να πάει κάπου να μείνει μόνη της», είπε μεταξύ άλλων η αδερφή της».

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, ας επικοινωνήσει άμεσα με το 1065 της «Γραμμής Ζωής» ή την ελληνική αστυνομία.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση