Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Στο τριτεύον εθνικό δίκτυο το νέο οδικό τμήμα της παράκαμψης Άνω και Κάτω Λεχωνίων
Στο τριτεύον εθνικό δίκτυο το νέο οδικό τμήμα της παράκαμψης Άνω και Κάτω Λεχωνίων

Στο τριτεύον εθνικό δίκτυο το νέο οδικό τμήμα της παράκαμψης Άνω και Κάτω Λεχωνίων

Στο τριτεύον εθνικό της χώρας θα ενταχθεί  το νέο οδικό τμήμα της παράκαμψης Άνω και Κάτω Λεχωνίων με απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σπίρτζη η οποία εκδόθηκε τέλη Ιουνίου κι αναρτήθηκε σήμερα στη “”.
Συγκεκριμένα αποφασίστηκε να ενταχθεί  το νέο οδικό τμήμα της παράκαμψης Άνω και Κάτω Λεχωνίων της μελέτης «ολοκλήρωση μελετών στο , τμήμα παράκαμψη Αγριάς – » από τη διασταύρωση με την οδό 34 του τριτεύοντος δικτύου «Βόλος – Νεοχώρι – Τσαγκαράδα – Χορευτό» (τέλος παράκαμψης Βόλου) μέχρι την επόμενη διασταύρωση με την οδό 34 κοντά στον οικισμό .
Επίσης διορθώνεται κι η απόφαση του 2000 ως προς το αναφερόμενο μήκος της παράκαμψης Βόλου σε 20.510 περίπου – αντί του 19.828 και τη χιλιομετρική θέση.
Η απόφαση αυτή ελήφθη, επειδή, μεταξύ άλλων, το οδικό τμήμα της παράκαμψης Άνω και Κάτω Λεχωνίων της μελέτης «Ολοκλήρωση μελετών στο , τμήμα παράκαμψη Αγριάς – » δεν είναι χαρακτηρισμένο, αλλά έχει μελετηθεί με ικανά γεωμετρικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά εθνικής οδού κι αποτελεί νέα χάραξη και βελτιωμένη παραλλαγή της υφιστάμενης εθνικής οδού (34) στο τμήμα που διέρχεται μέσα από τους οικισμούς Κ. Λεχώνια κι . Λεχώνια.
Επίσης η υφιστάμενη σήμερα «Βόλος – Νεοχώρι – Τσαγκαράδα – Χορευτό» έχει υποβαθμισμένα εξωτερικά στοιχεία, διέρχεται μέσα από οικισμούς και εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια πεζών κι οχημάτων.
Η βελτίωση της εν λόγω οδού παρακάμπτει τους οικισμούς Κάτω κι κι αναβαθμίζει τις κυκλοφοριακές συνθήκες ως προς την άνεση, ταχύτητα κι ασφάλεια των μετακινήσεων.
Το εν λόγο οδικό τμήμα πληροί της προϋποθέσεις ένταξής του στο τριτεύον εθνικό καθώς εξυπηρετεί σε περιοχή με τουριστικό κι αναπτυξιακό ενδιαφέρον.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Βόλο η #MENSA προς αναζήτηση των δυνατών μυαλών - https://t.co/FZ6DGp1Wj5 -

  • Επίθεση ιερωμένου με #βιτριόλι στη Μονή Πετράκη #βιτριόλι - https://t.co/NT8sUHQG1v -

  • Μετατίθενται για τις 10 Ιουλίου οι εκλογές του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» #ΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/IsjCOyNCcI -

"Αλιεύοντας" την είδηση