Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στο τέλος της εβδομάδας οι σταυροί των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων
Στο τέλος της εβδομάδας οι σταυροί των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων

Στο τέλος της εβδομάδας οι σταυροί των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων

Ξεκίνησε με ργούς ρυθμούς η πραλαβή των σάκων με τα ψηφοδέλτια των τεσσάρων εκλογικών αναμετρήσεων από το Πρωτοδικείο του Βόλου και μέχρι στα τέλη της εβδομάδας, εκτός απροόπτου, θα ολοκληρωθεί η καταμέτρηση της σταυροδοσίας των δημοτικών συμβούλων σε όλη τη .

Χθες το απόγευμα άρχισε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και των σταυρών που πήραν οι υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές, αφού δόθηκε εντολή από την Αθήνα πρώτα να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την Ευρωβουλή.

Παράλληλα χθες ξεκίνησε και η καταγραφή της σταυροδοσίας στους έξι δήμους του νομού (Νότιο , ς, - , Σκιάθος, , Αλόννησος), όπου η νέα δημοτική αρχή θα αναδειχθεί την ερχόμενη Κυριακή στον δεύτερο γύρο και σήμερα σειρά παίρνει ο και ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, όπου τα πράγματα ξεκαθάρισαν από προχθές το βράδυ.

Χθες από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ τα Δικαστήρια του Βόλου ήταν ανοικτά, με τους δικαστικούς αντιπροσώπους να μεταβαίνουν για να παραδώσουν τους σάκους με τα ψηφοδέλτια από τα τμήματα στα οποία λειτούργησαν, όπως επίσης και τα τετράδια της ψηφοφορίας.

Η διαδικασία διήρκεσε αρκετές ώρες και παρατηρήθηκε καθυστέρηση σε σχέση με παλαιότερες εκλογικές αναμετρήσεις εξαιτίας του μεγάλου φόρτου από τις τέσσερις συνολικά κάλπες που στήθηκαν. Μέχρι νωρίς το απόγευμα οι εκλογικών τμημάτων της ηπειρωτικής Μαγνησίας παρέδωσαν το υλικό τους, και λίγο αργότερα πήγαν αυτοί από τα νησιά των Βορείων Σποράδων.

Αύριο σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί η επίσημη ανακήρυξη των συνδυασμών που θα συμμετέχουν στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και στα τέλη της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των σταυρών των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων, που έλαβαν μέρος στη φετινή αναμέτρηση.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση