Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στο “σκοτάδι” περιοχές στο Δήμο Βόλου λόγω της κακοκαιρίας
Στο “σκοτάδι” περιοχές στο Δήμο Βόλου λόγω της κακοκαιρίας

Στο “σκοτάδι” περιοχές στο Δήμο Βόλου λόγω της κακοκαιρίας

Στο “σκοτάδι”  βυθίστηκαν πολλές περιοχές στο παραλιακό μέτωπο από Αγριά έως Καλά ερά λόγω της πτώσης δένδρων στο δίκτυο της ΔΕΗ στην περιοχή των Κάτω Λεχωνίων .

Στα Κ. Λεχώνια γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας, ενώ  Τροχαία και η Πυροσβεστική βρίσκονται επί π καθώς η είναι σε εξέλιξη,  με κύριο χαρακτηριστικό τους  ισχυρούς ανέμους.

Μάλιστα η  Πυροσβεστική κλήθηκε να παρέμβει  για να απομακρύνει τέντες που τις πήρε ο αέρας και τις πέταξε στο οδόστρωμα, τσίγκους που είχαν τοποθετηθεί ως προστατευτικά σε , αλλά και να κόψει κλαδιά δένδρων που είχαν πέσει σε καλώδια της ΔΕΗ προκαλώντας ρεύματος σε διάφορες περιοχές. Στο δρόμο Βόλου-Αγριάς, στα Αστέρια, τσίγκοι βρέθηκαν στο δρόμο από τον δυνατό αέρα και παρενέβη η .

Επιπλέον μια κολώνα της ΔΕΗ και μία του   έπεσαν από τους ισχυρούς ανέμους μέσα στο χωριό των Καναλίων , ενώ και κλαδιά δέντρων έσπασαν κι έχουν πέσει σε ηλεκτροφόρα σύρματα, με συνέπεια η περιοχή Προσήλια να μείνει .

Στο σημείο ήδη βρίσκεται κλιμάκιο της δημοτικής αρχής και ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικης Προστασίας Δημ. Παλληκάρης, ενώ αναμένεται συνεργείο της για να αποκαταστήσει τη βλάβη.

Εφιστάται η ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς που είναι σε κίνηση  καθώς υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν κλαδιά.

Κλειστά τα σχολεία στα Λεχώνια
Κλειστά σήμερα τα σχολεία στα Λεχώνια λόγω του ότι δεν υπάρχει ρεύμα από τη βλάβη που προκλήθηκε στο δίκτυο από πτώση δένδρου κοντά σε σχολείο.
Πολλές συνοικίες δεν έχουν ακόμη ρεύμα, αλλά γίνονται προσπάθειες να αποκατασταθεί.
Μικροζημιές έχουν υποστεί και σπίτια στην ευρύτερη περιοχή των Λεχωνίων.
Απαγορευτικό απόπλου λόγω ισχυρών ανέμων

Δεμένα στα λιμάνια Αλοννήσου και Βόλου, παραμένουν τα επιβατηγό – οχηματαγωγό ΄”Πρωτεύς” και το υδροπτέρυγο “” καθώς στην περιοχή πνέουν άνεμοι εντάσεως 8-9 μποφόρ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση