Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Στο “σκοτάδι” περιοχές στο Δήμο Βόλου λόγω της κακοκαιρίας
Στο “σκοτάδι” περιοχές στο Δήμο Βόλου λόγω της κακοκαιρίας

Στο “σκοτάδι” περιοχές στο Δήμο Βόλου λόγω της κακοκαιρίας

Στο “σκοτάδι”  βυθίστηκαν πολλές περιοχές στο παραλιακό μέτωπο από Αγριά έως λόγω της πτώσης δένδρων στο δίκτυο της ΔΕΗ στην περιοχή των Κάτω Λεχωνίων .

Στα Κ. γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας, ενώ  και η βρίσκονται επί ποδός καθώς η καταιγίδα είναι σε εξέλιξη,  με κύριο χαρακτηριστικό τους  ισχυρούς ανέμους.

Μάλιστα η  κλήθηκε να παρέμβει  για να απομακρύνει τέντες που τις πήρε ο και τις πέταξε στο , τσίγκους που είχαν τοποθετηθεί ως προστατευτικά σε έργα, αλλά και να κόψει κλαδιά δένδρων που είχαν πέσει σε καλώδια της ΔΕΗ προκαλώντας διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές. Στο δρόμο Βόλου-Αγριάς, στα Αστέρια, τσίγκοι βρέθηκαν στο δρόμο από τον δυνατό αέρα και παρενέβη η .

Επιπλέον μια κολώνα της ΔΕΗ και μία του ΟΤΕ  έπεσαν από τους ισχυρούς ανέμους μέσα στο χωριό των Καναλίων , ενώ και κλαδιά δέντρων έσπασαν κι έχουν πέσει σε ηλεκτροφόρα σύρματα, με συνέπεια η περιοχή Προσήλια να μείνει χωρίς .

Στο σημείο ήδη βρίσκεται κλιμάκιο της δημοτικής αρχής και ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικης Προστασίας Δημ. Παλληκάρης, ενώ αναμένεται συνεργείο της ΔΕΔΗΕ για να αποκαταστήσει τη .

Εφιστάται η ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς που είναι σε κίνηση  καθώς υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν κλαδιά.

Κλειστά τα σχολεία στα
Κλειστά σήμερα τα σχολεία στα Λεχώνια λόγω του ότι δεν υπάρχει από τη που προκλήθηκε στο δίκτυο από δένδρου κοντά σε σχολείο.
Πολλές συνοικίες δεν έχουν ακόμη ρεύμα, αλλά γίνονται προσπάθειες να αποκατασταθεί.
Μικροζημιές έχουν υποστεί και στην ευρύτερη περιοχή των Λεχωνίων.
Απαγορευτικό απόπλου λόγω ισχυρών ανέμων

Δεμένα στα λιμάνια Αλοννήσου και Βόλου, παραμένουν τα επιβατηγό – οχηματαγωγό ΄”Πρωτεύς” και το υδροπτέρυγο “Ερατώ” καθώς στην περιοχή πνέουν άνεμοι εντάσεως 8-9 μποφόρ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την παράταση υποβολής αιτήσεων στο #κτηματολόγιο #κτηματολόγιο - https://t.co/pfaP3bJH7X -

  • Πήρε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/dp9rCldPn4 -

  • #ΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/BtayFpxZcm -

"Αλιεύοντας" την είδηση