Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στο “πόδι” οι φορείς της Μαγνησίας για τη μετεγκατάσταση της 32ης ΤΞ/ΠΝ
Στο “πόδι” οι φορείς της Μαγνησίας για τη μετεγκατάσταση της 32ης ΤΞ/ΠΝ

Στο “πόδι” οι φορείς της Μαγνησίας για τη μετεγκατάσταση της 32ης ΤΞ/ΠΝ

Στο “πόδι” είναι οι φορείς της ς για τη μετεγκατάσταση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το Στρατόπεδο “Γεωργούλα” στη έα Ιωνία Βόλου.

Ο διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα “Οικονομικές Επιπτώσεις Μετεγκατάστασης 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών”, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων Μεταξουργείο στη έα Ιωνίας.

Ο Σύλλογος Χρυσοχόων Ωρολογοποιών Ν.ς

Ο Σύλλογος Χρυσοχόων Ωρολογοποιών Ν.Μαγνησίας στηρίζει την εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου όσον αφορά την μη απομάκρυνση του στρατοπέδου της 32 ΤΑΞΥΠ από την πόλη του Βόλου. Η απομάκρυνση του συγκεκριμένου Στρατοπέδου θα είναι μία ακόμα οικονομική αιμορραγία για την πόλη μας και θα έρθει σε συνέχεια της έντονης αποβιομηχάνισης που υπάρχει στην περιοχή μας, στη της τουριστική κίνησης μέσω των κρουαζιεροπλοίων και θα δημιουργήσει ασφυξία στην αγορά του Βόλου και όχι μόνο. Γι' αυτό το λόγο και συμμετέχουμε στην εκδήλωση αυτή διαμαρτυρίας , σε συνέχεια της συνυπογεγραμμένης ς προς το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, με τους υπόλοιπους φορείς της πόλης μας.
Καλούμε την Κυβέρνηση έστω και την τελευταία στιγμή να αλλάξει τα πλάνα της όσον αφορά την μετακίνηση του στρατοπέδου της 32 ΤΑΞΥΠ. Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας, αλλά και τους υπόλοιπους της πόλης να παρευρεθούν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των φορέων της πόλης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 και ώρα 18:00 στο κτίριο του Μεταξουργείου.

H OEBEM

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Μαγνησίας, σε συνέχεια της ς που στάλθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και συνυπέγραψε με τα Σωματεία Μέλη της, και το γεγονός ότι η συγκεκριμένη επιστολή δεν έλαβε απάντηση μέχρι σήμερα, αποφάσισε να συμμετέχει στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί από φορείς του Νομού Μαγνησίας την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 και ώρα 18:00 στο Μεταξουργείο, με θέμα Οικονομικές Επιπτώσεις Μετεγκατάστασης 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών.

Καλούμε τα Διοικητικά Συμβούλια και τα μέλη των Συλλόγων να παρευρεθούν στην συγκεκριμένη εκδήλωση έτσι ώστε να διατρανώσουμε την αντίθεση μας σε μία ακόμα ενέργεια με αρνητικό οικονομικό αντίκτυπο για την αγορά και την οικονομία της περιοχής μας.

Ο Νομού Μαγνησίας
Ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Νομού Μαγνησίας, καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην ανοιχτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, και θέμα Οικονομικές Επιπτώσεις Μετεγκατάστασης 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων Μεταξουργείο στη Νέα Ιωνίας.

Έχει προηγηθεί η επιστολή προς το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, αναφορικά με το θέμα Μετεγκατάστασης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, για την οποία δυστυχώς δεν έχουν λάβει απάντηση.

Στην ανοιχτή εκδήλωση θα τοποθετηθούν παραγωγικοί, επιστημονικοί και θεσμικοί φορείς του Νομού Μαγνησίας. Καλούνται τα μέλη του Συνδέσμου να δώσουν το παρών σε αυτή τη δράση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση