Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Στο Νοσοκομείο Βόλου τετράχρονο παιδί που έμενε σε “σπίτι” με λάσπες και ακαθαρσίες
Στο Νοσοκομείο Βόλου τετράχρονο παιδί που έμενε σε “σπίτι” με λάσπες και ακαθαρσίες

Στο Νοσοκομείο Βόλου τετράχρονο παιδί που έμενε σε “σπίτι” με λάσπες και ακαθαρσίες

Δεν μιλούσε και οι δύο μόνες λέξεις που έλεγε ήταν βρισιές…

Σ’ ένα με χωμάτινο πάτωμα που όταν βρέχει γίνεται λάσπη, με διάσπαρτες ακαθαρσίες παντού μέσα στο “σπίτι”, με οικογένεια που δεν έχει πλυθεί ποτέ!!! διαβιούσε μέχρι πριν λίγες ημέρες τετράχρονο αγόρι σε περιοχή της Ζαγοράς, με αποτέλεσμα να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση και το παιδί να απομακρυνθεί από το συγκεκριμένο, πλήρως ακατάλληλο για να ζει .

Το αγόρι νοσηλεύεται από χθες στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται η υγεία του, ενώ θα εξεταστεί και από παιδοψυχίατρο, καθώς δεν μιλάει σχεδόν καθόλου, και οι δύο μόνες λέξεις που λέει είναι βρισιές…

Παράλληλα χθες το πρωί κοινωνική λειτουργός από τη κατέθεσε στην του Βόλου , ώστε το παιδί να μεταφερθεί στο και να λάβει και την κατάλληλη υποστήριξη.

Ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από μια σειρά δομές (, Κιβωτός, Ορφανοτροφείο Βόλου), προκειμένου να φιλοξενηθεί εκεί, μετά την προσωρινή αφαίρεση της επιμέλειας του, από τους φυσικούς γονείς.

Η κοινωνική λειτουργός σε συνεργασία με την εισαγγελέα ανηλίκων, αναζητούν το κατάλληλο για το τετράχρονο αγόρι, μετά την έρευνα που ξεκίνησε για την υπόθεση, και την υποβολή του πορίσματος στη λειτουργό της Δικαιοσύνης.

Το θέμα “ξέσπασε”πριν από περίπου μια εβδομάδα, μετά από ανώνυμη καταγγελία που έγινε στο , το οποίο στη συνέχεια επικοινώνησε με την του Βόλου και την ενημέρωσε για το τραγικό αυτό περιστατικό.

Οι αρχές αναμένουν πλέον να ολοκληρωθεί η παιδοψυχιατρική , εξετάζοντας παράλληλα σε ποια δομή μπορεί να φιλοξενηθεί το παιδί.

Το βασικότερο όλων σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η οριστική του απομάκρυνση από την οικογενειακή εστία, καθώς οι γονείς του αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, ψυχιατρικής φύσεως. Μάλιστα ο πατέρας του τετράχρονου είναι διαγνωσμένος σε ψυχική νόσο, ενώ έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ανάλογη κλινική.

Στο “σπίτι” εκτός του πατέρα, διαμένει η μητέρα του 4χρονου, που αντιμετωπίζει και αυτή με τη σειρά της θέματα ψυχιατρικής φύσης, αλλά και οι παππούδες με έναν θείο, που σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, έχουν παρόμοια προβλήματα.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαδικτυακή συζήτηση για το περιβάλλον - https://t.co/3UlW39S3lc -

  • Κοινές δράσεις μεταξύ ΔΑΜ και Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΝΑ - https://t.co/MYleqjdMG5 -

  • Δεκαεννιά θετικά κρούσματα στα rapid-test στο Βόλο, αρνητικά στην Αργαλαστή - https://t.co/VjCfgrfjKj -

"Αλιεύοντας" την είδηση