Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες παιδί που δαγκώθηκε από αδέσποτο
Στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες παιδί που δαγκώθηκε από αδέσποτο

Στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες παιδί που δαγκώθηκε από αδέσποτο

Δάγκωμα στο πόδι από αδέσποτο σκύλο δέχθηκε την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι από το σχολείο, μικρός μαθητής στη συνοικία του Πανταζόπουλου στο Βόλο, σήμερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια αποχώρησε, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Ο μαθητής γύριζε με τα πόδια από το σχολείο, όταν στις 2 περίπου το μεσημέρι δέχτηκε την επίθεση από το σκυλί που τον δάγκωσε στο πόδι.

Την Αστυνομία τηλεφώνησαν περίοικοι, και όταν μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί, δεν εντόπισαν κανέναν, ενώ στη συνέχεια στο Νοσοκομείο δεν βρήκαν το παιδί, καθώς του είχαν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες, και επέστρεψε στο σπίτι του.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών στη γειτονιά, οι γονείς του παιδιού εντοπίστηκαν, ωστόσο δεν θέλησαν να υποβάλουν μήνυση ούτε και, σύμφωνα με πληροφορίες, έκαναν επίσημη καταγγελία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ημερίδα του ΣΗΠΕ στο ΤΕΕ Μαγνησίας για τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ - https://t.co/Z48dukN4bK -

  • Προγράμματα εκπαίδευσης στο (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας - https://t.co/8Cb0nbHCIm -

  • Κων. Μαραβέγιας: Έμπρακτη κοινωνική ευαισθησία της Ν.Δ. απέναντι σε εκπαιδευτικούς ειδικών κατηγοριών… - https://t.co/5jHYPEZhtT -

"Αλιεύοντας" την είδηση