Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στο εδώλιο του Τριμελούς ο οδηγός της μηχανής για την υπόθεση της Σ. Αρμακόλα
Στο εδώλιο του Τριμελούς ο οδηγός της μηχανής για την υπόθεση της Σ. Αρμακόλα

Στο εδώλιο του Τριμελούς ο οδηγός της μηχανής για την υπόθεση της Σ. Αρμακόλα

Στο ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου “ζωντανεύει” τη προσεχή Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, η υπόθεση του θανάτου της Σόνιας Αρμακόλα στη Σκιάθο, καθώς δικάζεται ο Σύριος οδηγός της μηχανής που κατοικεί στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενος για από αμέλεια και για έλλειψη του απαραίτητου διπλώματος οδήγησης.

Ο άνδρας κατηγορείται ότι στις 11 Σεπτεμβρίου του 2015 οδηγούσε μηχανή, και πέφτοντας σε λακκούβα στο δρόμο μεταξύ Χς Σκιάθου και Ξάνεμου, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα η Σόνια Αρμακόλα και να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκάλεσαν τον θάνατο της.

Στις αρχές του μήνα η προκαταρκτική εξέταση που είχε διαταχθεί για τις συνθήκες θανάτου της, τέθηκε στο αρχείο της ς Πρωτοδικών , καθώς σύμφωνα με πηγές δεν προέκυψαν ενδείξεις, σχετικά με την εμπλοκή κάποιου προσώπου, που να θεωρείται ότι προκάλεσε με δόλο τραύματα στην 35χρονη.

Ο εισαγγελικός λειτουργός που είχε αναλάβει την προκαταρκτική, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διαπίστωσε την ύπαρξη ενδείξεων για την τέλεση κάποιας αξιόποινης πράξης, καθώς δεν συγκεντρώθηκαν συγκεκριμένα στοιχεία, ούτε κατατέθηκαν μαρτυρίες, που να αποδεικνύουν ότι ο θάνατος της Σόνιας Αρμακόλα δεν προήλθε από τη πτώση της στην άσφαλτο.

Η 35χρονη εργαζόταν ως σεφ σε εστιατόριο της Σκιάθου τα καλοκαίρια και άφησε την άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της 19ης Σεπτεμβρίου 2015 στη ΜΕΘ του , μετά από 10ήμερο αγώνα που έκανε για να κρατηθεί στη ζωή.

Η Αστυνομία μίλησε για τροχαίο με δίκυκλο και ο θάνατός της οφειλόταν, σύμφωνα με τους γιατρούς του Νοσοκομείου, σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από τον τραυματισμό στο τροχαίο.

Η Σόνια Αρμακόλα τα ξημερώματα της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου όπου οι γιατροί αρχικά δεν διέγνωσαν σοβαρό τραυματισμό, παρά μόνο μώλωπες στα χέρια και στο ένα πόδι.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γιατρών της Σκιάθου, ενώ παρέμενε στο Κέντρο Υγείας για παρακολούθηση, ο οργανισμός της επιβαρύνθηκε και υπέστη αιμορραγία.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο λιμάνι, όπου και κλήθηκε σκάφος για να τη μεταφέρει στο Βόλο. Η 35χρονη σύμφωνα με τη διάγνωση των γιατρών του υπέστη αιμάτωμα από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις για αυτό και κρίθηκε απαραίτητο να γίνει λεπτή χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί το αιμάτωμα και να μην διατρέξει μεγαλύτερο κίνδυνο η υγεία της.

Ωστόσο η κατάστασή της εξαρχής παρέμεινε ιδιαίτερα κρίσιμη με τους γιατρούς να προσπαθούν να τη κρατήσουν στη ζωή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια οι συγγενείς της στο Δίστομο Βοιωτίας, εμφανίζονταν πεπεισμένοι ότι ο θάνατος της 35χρονης οφειλόταν σε από πρόθεση.

Μάλιστα πραγματοποίησαν παράσταση στην Βόλου ζητώντας την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, επικαλούμενοι κάποια πράγματα που έλεγαν ορισμένοι στο νησί, σχετικά με τις συνθήκες που προκλήθηκαν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Να σημειωθεί ότι η υπόθεση της Σόνιας Αρμακόλα είχε γίνει πανελλήνιο θέμα μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, που είχαν ασχοληθεί μετά από παρέμβαση συγγενών της άτυχης 35χρονης.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση