Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στο δρόμο κατεβαίνουν και αγρότες της περιοχής του Βελεστίνου
Στο δρόμο  κατεβαίνουν και  αγρότες της περιοχής του Βελεστίνου

Στο δρόμο κατεβαίνουν και αγρότες της περιοχής του Βελεστίνου

Στο δρόμο  κατεβαίνουν και  αγρότες της περιοχής του Βελεστίνου, που με ικανό αριθμό   θα μεταβούν στον κόμβο της Χλόης και θα τα παρατάξουν στην παλιά εθνική οδό Βόλου- Λάρισας.

Γύρω στα  80 τρακτέρ   είναι συγκεντρωμένα στις κεντρικές πλατείες του Στεφανοβικείου, του Ριζομύλου και άλλων περιοχών του Δήμου Ρήγα Φεραίου  και αύριο θα βγουν στην Π.Ε.Ο .

Εν τω  μεταξύ, κάλεσμα σε Σωματεία και φορείς του Βόλου να παραβρεθούν στην αυριανή (12μ.) που θα πραγματοποιήσουν στον κόμβο Αερινού απευθύνουν οι αγρότες που βρίσκονται συγκεντρωμένοι εκεί.

 Μετά την οι αγρότες στον κόμβο Αερινού θα ανέβουν στην ΠΑΘΕ και αναμένεται να προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό της ΠΑΘΕ για μία ή δύο ώρες.

Στην άλλη πλευρά, στον Αλμυρό,  περίπου 50 βρίσκονται παρατεταγμένα   στη θέση «Πλατάνια» και  αύριο  στις 7 μ.μ. θα συγκεντρωθούν  προκειμένου να αποφασίσουν αν θα παραμείνουν ή θα αποχωρήσουν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένια μετάλλια από Ντούσκο και Αναστασιάδου #κωπηλασία - https://t.co/8Ttc1EJXEy -

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

  • Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για να αρχίσουν τα παιδιά να χρησιμοποιούν τα social media; - https://t.co/lGAOup87kt -

"Αλιεύοντας" την είδηση