Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στο Χόρτο Πηλίου ο Στάνλεϊ Τζόνσον
Στο Χόρτο Πηλίου ο Στάνλεϊ Τζόνσον

Στο Χόρτο Πηλίου ο Στάνλεϊ Τζόνσον

Στο ,  βρίσκετι πό χθες -αφιχθείς μέσω Βουλγαρίας- ο 79χρονος Στάνλεϊ, του βρετανού πρωθυπουργού  Μπόρις Τζόνσον, αγνοώντας τις ταξιδιωτικές οδηγίες εν μέσω πανδημίας από την .

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον πέταξε παρά τις οδηγίες του υπουργείου Εξωτερικών που έλεγαν πως οι Βρετανοί δεν πρέπει να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, εκτός εάν υπάρχει μεγάλη ανάγκη.

Ο 79χρονος έφθασε στην Αθήνα χθες το βράδυ, προκειμένου να πάει στο Πήλιο όπου έχει σπίτι -το οποίο έχει επισκεφθεί πολλές φορές και ο γιος του, ο πρωθυπουργός.

Μάλιστα, ο Στάνλεϊ Τζόνσον υπερηφανεύτηκε για το ταξίδι του με αναρτήσεις στο Instagram, που δείχνουν το του να πετά πάνω από την Αθήνα.

Ο του Μπόρις Τζόνσον πέταξε μέσω της Σόφιας, επειδή η ελληνική έχει απαγορεύσει τις απευθείας πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Μιλώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του στο Πήλιο, χθες το βράδυ, ο Στάνλεϊ Τζόνσον είπε: «Είμαι στο Πήλιο για δουλειές, προσπαθώντας να κάνω την μου covid-free ενόψει της επερχόμενης τουριστικής σεζόν. Πρέπει να πάρω τα απαραίτητα μέτρα στο κατάλυμα, γιατί παίρνουν πολύ σοβαρά τον κορωναϊό εδώ.

«Οι Έλληνες προσπαθούν να σταματήσουν τις μαζικές αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά είναι πολύ χαρούμενοι που ήρθα εδώ. Το μόνο που ήθελαν να ξέρουν είναι από που ερχόμουν και τι θα έκανα. Με θερμομέτρησαν και μου έκαναν τεστ».

Οι Έλληνες προσπαθούν να σταματήσουν τις μαζικές αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά χάρηκαν πολύ που με είδαν να έρχομαι. Όλοι ήθελαν να μάθουν από πού ήρθα και τι έκανα. Στη συνέχεια, μέτρησαν τη θερμοκρασία μου. Πρέπει να εισαγάγουμε αυτές τις αερογέφυρες το συντομότερο δυνατόν. Απ' ό,τι έχω δει, η άφιξη των Βρετανών δεν θα αποτελέσει κίνδυνο για τους Έλληνες, γιατί είναι πολύ προσεκτικοί εδώ».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση