Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στο αρχείο της Εισαγγελίας υπόθεση μισοβυθισμένου σκάφους στο Νότιο Πήλιο
Στο αρχείο της Εισαγγελίας υπόθεση μισοβυθισμένου σκάφους στο Νότιο Πήλιο

Στο αρχείο της Εισαγγελίας υπόθεση μισοβυθισμένου σκάφους στο Νότιο Πήλιο

Στο ρχείο της Εισγγελίας του μπήκε υπόθεση ημιβύθισης σκάφους αναψυχής στην περιοχή του Δήμου Ν. Πηλίου, το οποίο ενώ ήταν δεμένο, λόγω ξαφνικού αέρα λύθηκαν σχοινιά, με να πέσει σε βράχια και να μισοβυθιστεί.

Το ατύχημα έγινε τον περασμένο Μάιο, και την προανάκριση ανέλαβε να διενεργήσει το Λιμενικό Τμήμα Αγ. ς Τρικερίου, και με την ολο της διαβίβασε τον φάκελο στην Εισαγγελία του .

Το σκάφος ήταν ιδιοκτησίας ερμανού τουρίστα, το οποίο είχε δέσει με αρκετά σχοινιά σε βραχώδη ακτή, αλλά λόγω ξαφνικού αέρα και έντονων καιρικών φαινομένων, λύθηκε, χτύπησε στα βράχια, προκλήθηκε ρήγμα και έβαλε νερά, με αποτέλεσμα να ημιβυθιστεί, ενώ ο ίδιος δεν βρισκόταν στο σκάφος και η ανέλκυσή του έγινε τις επόμενες μέρες.

Η δικογραφία, που βρίσκεται στην Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, για να συνηγορήσει στην αρχειοθέτησή της, κρίθηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα ότι ήταν αστήρικτη στον ποινικό νόμο, καθώς από τη μελέτη των στοιχείων δεν προέκυψε πρόκληση ναυαγίου ούτε κίνδυνος για κάποια ανθρώπινη , και για κοινά πράγματα, ενώ δεν παρατηρήθηκε και κάποια θαλάσσια .

"Αλιεύοντας" την είδηση