Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στο αρχείο της Εισαγγελίας υπόθεση μισοβυθισμένου σκάφους στο Νότιο Πήλιο
Στο αρχείο της Εισαγγελίας υπόθεση μισοβυθισμένου σκάφους στο Νότιο Πήλιο

Στο αρχείο της Εισαγγελίας υπόθεση μισοβυθισμένου σκάφους στο Νότιο Πήλιο

Στο αρχείο της Εισαγγελίας του Βόλου μπήκε υπόθεση ημιβύθισης σκάφους αναψυχής στην περιοχή του Δήμου Ν. Πηλίου, το οποίο ενώ ήταν δεμένο, λόγω ξαφνικού αέρα λύθηκαν σχοινιά, με να πέσει σε βράχια και να μισοβυθιστεί.

Το έγινε τον περασμένο Μάιο, και την προανάκριση ανέλαβε να διενεργήσει το Λιμενικό Τμήμα Αγ. Κυριακής Τρικερίου, και με την ολοκλήρωση της διαβίβασε τον φάκελο στην Εισαγγελία του Βόλου.

Το ήταν ιδιοκτησίας Γερμανού τουρίστα, το οποίο είχε δέσει με αρκετά σχοινιά σε βραχώδη ακτή, αλλά λόγω ξαφνικού αέρα και έντονων καιρικών φαινομένων, λύθηκε, χτύπησε στα βράχια, προκλήθηκε ρήγμα και έβαλε νερά, με να ημιβυθιστεί, ενώ ο ίδιος δεν βρισκόταν στο σκάφος και η ανέλκυσή του έγινε τις επόμενες μέρες.

Η δικογραφία, που βρίσκεται στην Λάρισας, για να συνηγορήσει στην αρχειοθέτησή της, κρίθηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα ότι ήταν αστήρικτη στον ποινικό νόμο, καθώς από τη μελέτη των στοιχείων δεν προέκυψε πρόκληση ναυαγίου ούτε κίνδυνος για κάποια ανθρώπινη ζωή, και για κοινά πράγματα, ενώ δεν παρατηρήθηκε και κάποια θαλάσσια ρύπανση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση