Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Στο αρχείο της Εισαγγελίας υπόθεση μισοβυθισμένου σκάφους στο Νότιο Πήλιο
Στο αρχείο της Εισαγγελίας υπόθεση μισοβυθισμένου σκάφους στο Νότιο Πήλιο

Στο αρχείο της Εισαγγελίας υπόθεση μισοβυθισμένου σκάφους στο Νότιο Πήλιο

Στο αρχείο της Εισαγγελίας του Βόλου μπήκε υπόθεση ημιβύθισης σκάφους αναψυχής στην περιοχή του Δήμου Ν. Πηλίου, το οποίο ενώ ήταν δεμένο, λόγω ξαφνικού αέρα λύθηκαν σχοινιά, με αποτέλεσμα να πέσει σε βράχια και να μισοβυθιστεί.

Το ατύχημα έγινε τον περασμένο Μάιο, και την προανάκριση ανέλαβε να διενεργήσει το Λιμενικό Τμήμα Αγ. Κυριακής Τρικερίου, και με την ολοκλήρωση της διαβίβασε τον φάκελο στην Εισαγγελία του Βόλου.

Το σκάφος ήταν ιδιοκτησίας Γερμανού τουρίστα, το οποίο είχε δέσει με αρκετά σχοινιά σε βραχώδη ακτή, αλλά λόγω ξαφνικού αέρα και έντονων καιρικών φαινομένων, λύθηκε, χτύπησε στα βράχια, προκλήθηκε ρήγμα και έβαλε νερά, με αποτέλεσμα να ημιβυθιστεί, ενώ ο ίδιος δεν βρισκόταν στο σκάφος και η ανέλκυσή του έγινε τις επόμενες μέρες.

Η δικογραφία, που βρίσκεται στην Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, για να συνηγορήσει στην αρχειοθέτησή της, κρίθηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα ότι ήταν αστήρικτη στον ποινικό νόμο, καθώς από τη μελέτη των στοιχείων δεν προέκυψε πρόκληση ναυαγίου ούτε κίνδυνος για κάποια ανθρώπινη ζωή, και για κοινά πράγματα, ενώ δεν παρατηρήθηκε και κάποια θαλάσσια ρύπανση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα πορεία για τον Δημ. Κουφοντίνα  - https://t.co/Ckgf2Qsodc -

  • Σε σοβαρό τροχαίο 46χρονος στη Σκιάθο - https://t.co/9EL6StDGvu -

  • Το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» αναζητά τα Μνημεία που βρίσκονται σε κίνδυνο σε όλη την Ελλάδα - https://t.co/Sz4lARIbfp -

"Αλιεύοντας" την είδηση