Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου ο γεν. γραμματέας Πολιτικής Προστασίας
Στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου ο γεν. γραμματέας Πολιτικής Προστασίας

Στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου ο γεν. γραμματέας Πολιτικής Προστασίας

Στο αεροδρόμιο της . Αγχιάλου βρέθηκε σήμερα  ο γεν. γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασ. Παπαγεωργίου,  με στελέχη της Πολιτικής Προστασίας.

Η προγραμματισμένη έγινε στο πλαίσιο συναντήσεων που πραγματοποιούν ο ίδιος και ο υφυπουργός , ενόψει της λειτουργίας των αεροδρομίων από 1ης Ιουλίου.

Ο κ. Παπαγεωργίου έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 2.00 μ.μ. κι έγινε δεκτός από τον  αερολιμενάρχη  Κ. Ευσταθίου, τον διοικητή  της ΔΙΠΥ Νικ. Μητσιογιάννη  στελέχη της Π.Υ. και της Αστυνομίας, απο βουλευτές ΝΔ   και τον δήμαρχο Αλμυρού Ευ. Χατζηκυριάκος.

Ο  κ. Παπαγεωργίου δήλωσε:  “Κάνουμε συνάντηση με όλους τους και  τις υπηρεσίες που θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε για την ασφάλεια της χώρας από 1η Ιουλίου. Κάθε εισερχόμενοι στη χώρα θα υπόκεινται σε διαδικασίες σε κάποια υποχρεωτική συμπλήρωση εντύπου κι ανάλογα με τις πληροφορίες θα αξιολογείται από ομάδα επιστημόνων και θα τεστάρονται δειγματοληπτικά όσοι έρχονται στη χώρα. Θα δούμε τι προβλήματα θα βγάλει το όλο σύστημα, πως θα τα λύσουμε για να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Όλα τα αεροδρόμια δέχονται κόσμο. Θα τρέξει ο προγραμματισμός και θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι οι εταιρείες να βρουν τον προγραμματισμό τους”.

Σε ερώτηση πως είναι η που έχει καθώς η  είναι το τρίτο αεροδρόμιο που επισκέφτηκε σήμερα, ο κ. Παπαγεωργίου, ανέφερε: “Η είναι ενθαρρυντική και οι υπηρεσίες βρίσκονται σε ετοιμότητα και συνεργασία και σκοπός είναι να χουμε και προσέλευση. Η προσέλευση στα αεροδρόμια είναι μειωμένη και για τα θετικά κρούσματα έχουμε από τους 45.000 που έχουν ελεγχθεί έχουμε 190 κρούσματα θετικά.

Το πρωτόκολλο προβλέπει ότι όποιος βρεθεί θετικός μπαίνει σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών κι υπάρχει συγκεκριμένο πρωτόκολλο που ακολουθείται κατά γράμμα”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση