Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στις πρώτες θέσεις στο διαγωνισμό «Φτιάξε το δικό σου σεισμογράφο» κατετάγη η ομάδα «ΤΑΛΩΣ»
Στις πρώτες θέσεις στο διαγωνισμό «Φτιάξε το δικό σου σεισμογράφο» κατετάγη η ομάδα «ΤΑΛΩΣ»

Στις πρώτες θέσεις στο διαγωνισμό «Φτιάξε το δικό σου σεισμογράφο» κατετάγη η ομάδα «ΤΑΛΩΣ»

Στις πρώτες θέσεις στο διαγωνισμό «Φτιάξε το δικό σου σεισμογράφο» κατετάγη η και θα βραβευτεί με τους ισάξιούς της  από τον Πρόεδρο της ς Π. Παυλόπουλο,  σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Όπως ανέφερε στην Βόλου ο Γ. Πρώϊας ένας από τους υπευθύ της ομάδας «ΤΑΛΩΣ», «κατασκευάσαμε έναν σεισμογράφο με τεχνολογία λέγκο και ένα γαιώφονο με ανακυκλώσιμα υλικά. Τα παιδιά τα κατασκεύασαν μόνα τους και εμείς τους καθοδηγούσαμε. Αξιολογηθήκαμε και καταλάβαμε μία από τις οκτώ πρώτες θέσεις στην Ελλάδα. Όλες οι ομάδες θα είναι παρούσες στην εκδήλωση και θα παρουσιάσουν τα τους, στο πλαίσιο ς που θα πραγματοποιηθεί, ενώ θα υπάρχει και φωτογραφικό υλικό από όλα τα στάδια της κατασκευής».

Τα παιδιά χωρίστηκαν σε τρεις (3) ομάδες:

Η ομάδα Α' ασχολήθηκε με την κατασκευή και τον προγραμματισμό με LEGO MINDSTROM EV3 και αποτελείται από τα παρακάτω παιδιά: Ελένη Κανταρτζή, Αντώνης Πούλιος, Ρομίνα Κόεν, Μανώλης Γαλεράκης, Στάθης Κουλος, Μιχάλης Βλάχος, Παναγιώτης Κιντάς.

Η ομάδα Β' ασχολήθηκε με την κατασκευή ενός αυτου γεώφωνου και αποτελείται από τα παρακάτω παιδιά: Γιώργος Παπανικολάου, Δημήτρης Μαργαρίτης, Γαλάτεια Σταμπουλή,Γιώργος Κατσάδας.

Η ομάδα Γ' ασχολήθηκε με την και την παρουσίαση της ς και αποτελείται από τα παρακάτω παιδιά: Αντρέας Καλλίας, Χρίστος Σταυρακούδης, Μαριτίνα Παρισοπούλου.

"Αλιεύοντας" την είδηση