Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Στις πρώτες θέσεις στο διαγωνισμό «Φτιάξε το δικό σου σεισμογράφο» κατετάγη η ομάδα «ΤΑΛΩΣ»
Στις πρώτες θέσεις στο διαγωνισμό «Φτιάξε το δικό σου σεισμογράφο» κατετάγη η ομάδα «ΤΑΛΩΣ»

Στις πρώτες θέσεις στο διαγωνισμό «Φτιάξε το δικό σου σεισμογράφο» κατετάγη η ομάδα «ΤΑΛΩΣ»

Στις πρώτες θέσεις στο διαγωνισμό «Φτιάξε το δικό σου σεισμογράφο» κατετάγη η ομάδα «ΤΑΛΩΣ» και θα βραβευτεί με τους ισάξιούς της  από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλο,  σε που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Όπως ανέφερε στην ο Γ. Πρώϊας ένας από τους υπευθύνους της ομάδας «ΤΑΛΩΣ», «κατασκευάσαμε έναν σεισμογράφο με τεχνολογία λέγκο και ένα γαιώφονο με ανακυκλώσιμα υλικά. Τα παιδιά τα κατασκεύασαν μόνα τους και εμείς τους καθοδηγούσαμε. Αξιολογηθήκαμε και καταλάβαμε μία από τις οκτώ πρώτες θέσεις στην Ελλάδα. Όλες οι ομάδες θα είναι παρούσες στην και θα παρουσιάσουν τα έργα τους, στο πλαίσιο ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί, ενώ θα υπάρχει και φωτογραφικό υλικό από όλα τα στάδια της κατασκευής».

Τα παιδιά χωρίστηκαν σε τρεις (3) ομάδες:

Η ομάδα Α’ ασχολήθηκε με την κατασκευή και τον προγραμματισμό με LEGO MINDSTROM EV3 και αποτελείται από τα παρακάτω παιδιά: Ελένη Κανταρτζή, Αντώνης Πούλιος, Ρομίνα Κόεν, Μανώλης Γαλεράκης, Στάθης Κουλοφωτιάς, Μιχάλης Βλάχος, Παναγιώτης Κιντάς.

Η ομάδα Β’ ασχολήθηκε με την κατασκευή ενός αυτοσχέδιου γεώφωνου και αποτελείται από τα παρακάτω παιδιά: Γιώργος Παπανικολάου, Δημήτρης Μαργαρίτης, Γαλάτεια Σταμπουλή,Γιώργος Κατσάδας.

Η ομάδα Γ’ ασχολήθηκε με την έρευνα και την παρουσίαση της εργασίας και αποτελείται από τα παρακάτω παιδιά: Αντρέας Καλλίας, Χρίστος Σταυρακούδης, Μαριτίνα Παρισοπούλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κορασίδες και άνδρες του Ολυπιακού επικράτησαν της Νίκης #ΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/MPsmg1g7f7 -

  • Επανεξελέγη στην προεδρία του Διγηγορικού Συλλόγου Βόλου ο Χρήστος Στρατηγόπουλος - https://t.co/zCO86dPcBj… -

  • Αναλένα Μπέρμποκ: Τα στοιχήματα της πρώτης Γερμανίδας ΥΠΕΞ #ΑναλέναΜπέρμποκ - https://t.co/h4Rn1tyYEb -

"Αλιεύοντας" την είδηση