Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Στις κάλπες αύριο οι καθηγητές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ΕΛΜΕ
Στις κάλπες αύριο οι καθηγητές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ΕΛΜΕ

Στις κάλπες αύριο οι καθηγητές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ΕΛΜΕ

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση ενόψει των αυριανών εκλογών, πραγματοποίησαν σήμερα τα μέλη της ΕΛΜΕ , στο Εργατικό Κέντρο Βόλου με την συμμετοχή όμως να είναι μικρή, παρά το γεγονός ότι τα έμειναν κλειστά, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι καθηγητές.

Η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Μαρία Γιαννουλή δήλωσε ότι στη διάρκεια της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης έγινε ο απολογισμός των πεπραγμένων της Διοίκησης, της περασμένης διετίας.

Αύριο Τετάρτη, θα γίνουν οι εκλογές της ΕΛΜΕ στο Διδακτήριο, στο Βόλο, από τις 10 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Μαγνησίας και για αντιπροσώπους στο 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Τα ψηφοδέλτια που θα διεκδικήσουν την ψήφο των εκπαιδευτικών είναι της ΔΑΚΕ, της Ανεξάρτητης Ριζοσπαστικής Κίνησης, της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών και της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης «Όλοι Μαζί».

Το διακύβευμα των εκλογών, σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΛΜΕ είναι αυτό που ήταν πάντα, γιατί όλα τα ζητήματα στην παραμένουν ανοιχτά αι οι διεκδικούν και αγωνίζονται για άμεσους μόνιμους διορισμούς, για ένα αναβαθμισμένο ποιοτικά σχολείο στο Δημόσιο, για μισθών και επαναφορά 13ου και 14ου μισθών.

Για τη μικρή συμμετοχή στη συνέλευση και τη γενικά μη μαζικότητα σε απεργίες και κινητοποιήσεις του κλάδου, η κα Γιαννουλή έκανε λόγο για ένα γενικευμένο φαινόμενο, που παρατηρείται σε όλους τους κλάδους και πρόσθεσε ότι οι επιμένουν, αγωνίζονται διεκδικούν και μόνο ενωτικά και μαζικά θα μπορέσουν να πετύχουν κάτι συλλογικά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Βέλικο Μπάτροβιτς #ΒέλικοΜπάτροβιτς - https://t.co/eFIwpdYA0r -

  • Κοινή δήλωση Ελλάδας – Ιορδανίας – Κύπρου: Στήριξη σε δίκαιη και βιώσιμη επίλυση του Κυπριακού… - https://t.co/piKALr7W3i -

  • #σχολεία: Με μοριακό ή rapid test η επιστροφή των ανεμβολίαστων εκπαιδευτικών #σχολεία - https://t.co/16PzGWDdU1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση