Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Στις κάλπες αύριο οι καθηγητές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ΕΛΜΕ
Στις κάλπες αύριο οι καθηγητές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ΕΛΜΕ

Στις κάλπες αύριο οι καθηγητές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ΕΛΜΕ

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση ενόψει των αυριανών εκλογών, πραγματοποίησαν σήμερα τα μέλη της ΕΛΜΕ Μαγνησίας, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου με την συμμετοχή όμως να είναι μικρή, παρά το γεγονός ότι τα σχολεία έμειναν κλειστά, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι καθηγητές.

Η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Μαγνησίας Μαρία Γιαννουλή δήλωσε ότι στη διάρκεια της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης έγινε ο απολογισμός των πεπραγμένων της Διοίκησης, της περασμένης διετίας.

Αύριο Τετάρτη, θα γίνουν οι εκλογές της ΕΛΜΕ στο Καρτάλειο Διδακτήριο, στο Βόλο, από τις 10 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Μαγνησίας και για αντιπροσώπους στο 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Τα ψηφοδέλτια που θα διεκδικήσουν την ψήφο των εκπαιδευτικών είναι της ΔΑΚΕ, της Ανεξάρτητης Ριζοσπαστικής Κίνησης, της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών και της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης «Όλοι Μαζί».

Το διακύβευμα των εκλογών, σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΛΜΕ είναι αυτό που ήταν πάντα, γιατί όλα τα ζητήματα στην εκπαίδευση παραμένουν ανοιχτά αι οι εκπαιδευτικοί διεκδικούν και αγωνίζονται για άμεσους μόνιμους διορισμούς, για ένα αναβαθμισμένο ποιοτικά σχολείο στο Δημόσιο, για αυξήσεις μισθών και επαναφορά 13ου και 14ου μισθών.

Για τη μικρή συμμετοχή στη συνέλευση και τη γενικά μη μαζικότητα σε απεργίες και κινητοποιήσεις του κλάδου, η κα Γιαννουλή έκανε λόγο για ένα γενικευμένο φαινόμενο, που παρατηρείται σε όλους τους κλάδους και πρόσθεσε ότι οι συνδικαλιστές επιμένουν, αγωνίζονται διεκδικούν και μόνο ενωτικά και μαζικά θα μπορέσουν να πετύχουν κάτι συλλογικά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κλοπή δικύκλου στους Αγ. Αναργύρους (Καπακλί) #κλοπήδικύκλου - https://t.co/V2PaLQrK6W -

  • Σε κινητοποιήσεις οι Ιατρικοί Σύλλογοι της χώρας #ΙατρικοίΣύλλογοι - https://t.co/zNS52EdfHm -

  • Στο λιμάνι του Βόλου το «SILVER SPIRIT» #SilverSpirit - https://t.co/5r8ngkpL50 -

"Αλιεύοντας" την είδηση