Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στις κάλπες αύριο οι καθηγητές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ΕΛΜΕ
Στις κάλπες αύριο οι καθηγητές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ΕΛΜΕ

Στις κάλπες αύριο οι καθηγητές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ΕΛΜΕ

Εκλογοπολογιστική συνέλευση ενόψει των υριανών εκλογών, πραγματοποίησαν σήμερα τα μέλη της ΕΛΜΕ Μαγνησίας, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου με την συμμετοχή όμως να είναι μικρή, παρά το γεγονός ότι τα σχολεία έμειναν κλειστά, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι .

Η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Μαγνησίας Μαρία Γιαννουλή δήλωσε ότι στη διάρκεια της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης έγινε ο των πεπραγμένων της Διοίκησης, της περασμένης διετίας.

Αύριο Τετάρτη, θα γίνουν οι εκλογές της ΕΛΜΕ στο Καρτάλειο Διδακτήριο, στο Βόλο, από τις 10 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Μαγνησίας και για αντιπροσώπους στο 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Τα ψηφοδέλτια που θα δδικήσουν την ψήφο των εκπαιδευτικών είναι της ΔΑΚΕ, της Ανεξάρτητης Ριζοσπαστικής Κίνησης, της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών και της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης «Όλοι Μαζί».

Το διακύβευμα των εκλογών, σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΛΜΕ είναι αυτό που ήταν πάντα, γιατί όλα τα ζητήματα στην παραμένουν ανοιχτά αι οι εκπαιδευτικοί δδικούν και αγωνίζονται για άμεσους μόνιμους διορισμούς, για ένα αναβαθμισμένο ποιοτικά σχολείο στο Δημόσιο, για αυξήσεις μισθών και επ 13ου και 14ου μισθών.

Για τη μικρή συμμετοχή στη συνέλευση και τη γενικά μη μαζικότητα σε απεργίες και του κλάδου, η κα Γιαννουλή έκανε λόγο για ένα γενικευμένο φαινόμενο, που παρατηρείται σε όλους τους κλάδους και πρόσθεσε ότι οι επιμένουν, αγωνίζονται διεκδικούν και μόνο ενωτικά και μαζικά θα μπορέσουν να πετύχουν κάτι συλλογικά.

"Αλιεύοντας" την είδηση