Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στις φυλακές Λάρισας ο πατέρας που φέρεται να ασέλγησε στη 12χρονη κόρη του
Στις φυλακές Λάρισας ο πατέρας που φέρεται να ασέλγησε στη 12χρονη κόρη του

Στις φυλακές Λάρισας ο πατέρας που φέρεται να ασέλγησε στη 12χρονη κόρη του

Την άγουσα για τις φυλακές Λάρισας πήρε χθες ο 40χρονος αλλοδαπός που φέρεται να ασέλγησε στη 12χρονη κόρη του, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι να γίνει η δίκη του, μετά την απολογία του στον Ανακριτή Βόλου.

Ο άνδρας που διαμένει μαζί με τη του και τα δύο ανήλικα παιδιά του σε νησί των Βορείων Σποράδων, καταγγέλθηκε από τη σύζυγο του πως το πρωί της περασμένης Κυριακής ασέλγησε στη 12χρονη κόρη του.

Χθες ενώπιον των δικαστικών αρχών, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως είναι αθώος, ενώ έπεσε σε αντιφάσεις λέγοντας αρχικά πως εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα είναι συχνοί οι καβγάδες με τη του, αλλά όπως υποστήριξε πριν τρεις ημέρες από τη καταγγελία είχε συνευρεθεί ερωτικά με τη σύζυγο του, αφήνοντας γενετικό υλικό πάνω στη πιτζάμα της, η οποία ήταν ίδια με αυτή της 12χρονης με αποτέλεσμα να μπερδευτούν τα παντελόνια, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εξηγήσει πως βρέθηκε η άγνωστη ουσία στο ρούχο του παιδιού…

Επίσης απέδωσε το γεγονός ότι έβλεπε συχνά ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου στη διαμάχη που είχε με τη 36χρονη σύζυγο του, η οποία όπως ισχυρίστηκε ήθελε να τον παρατήσει.

Από την πλευρά της η γυναίκα σύμφωνα με έγκυρες πηγές, πήρε τα δύο παιδιά της και μετακόμισαν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη σε συγγενείς της χωρίς την προοπτική ς στο νησί των Β. Σποράδων, επιμένοντας στα όσα έχει καταγγείλει εναντίον του συζύγου της.

Σημειώνεται πως η πιτζάμα της ανήλικης έχει αποσταλεί προς εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας στην Αθήνα και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Η 12χρονη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν έχει ακόμα κληθεί να δώσει κατάθεση στις δικαστικές αρχές, κάτι που θα γίνει το επόμενο διάστημα με την συνδρομή ειδικού παιδοψυχολόγου, ενώ συνεχίζεται η για την ολοκλήρωση της δικογραφίας.

Εναντίον του αλλοδαπού έχει ασκηθεί ποινική για μεταξύ συγγενών σε βαθμό κακουργήματος, αλλά και για ενδοοικογενειακή απειλή πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Η 12χρονη κόρη του ζευγαριού φέρεται να κατήγγειλε στη μητέρα της πως ο πατέρας της την άγγιξε σε ευαίσθητα σημεία του σώματος της έξω από τα ρούχα της, και την ίδια στιγμή είχε βγάλει έξω από παντελόνι του το πέος του αυνανιζόμενος, εκσπερματώνοντας πάνω στη πιτζάμα της ανήλικης!

Ακόμα ο άνδρας φέρεται συχνά να βάζει στο σαλόνι, όπου κοιμόντουσαν η κόρη του και ο γιός του για να ζεσταίνονται καλύτερα, ταινίες στο DVD πορνογραφικού περιεχομένου, οι οποίες κατασχέθηκαν από την αστυνομία, όπως και το μηχάνημα.

Ο 40χρονος πατέρας φέρεται να είχε κακές με τη 12χρονη κόρη του, καθώς τσακώνονταν συχνά γιατί ο άνδρας δεν την άφηνε να έχει τηλέφωνο, αλλά και να παίζει βιντεοπαιχνίδια.

Επιπλέον η 36χρονη σύζυγος του κατήγγειλε ότι την Κυριακή μετά από έναν ακόμα καυγά απείλησε τη 12χρονη ότι θα τη «σφάξει».

Σημειώνεται πως ο αλλοδαπός εργάζονταν ως εποχικός , όπως και η σύζυγος του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση