Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στις φυλακές Λάρισας 53χρονος Βολιώτης για διακίνηση ναρκωτικών
Στις φυλακές Λάρισας 53χρονος Βολιώτης για διακίνηση ναρκωτικών

Στις φυλακές Λάρισας 53χρονος Βολιώτης για διακίνηση ναρκωτικών

Στις της Λάρισς μετφέρθηκε ο 53χρονος Βολιώτης, που συνελήφθη προχθές το μεσημέρι από αστυνομικούς κατέχοντας περίπου 350 ηρωίνης, καθώς χθες κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Ο άνδρας οδηγήθηκε χθες ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών, οι οποίοι έκριναν ότι έπρεπε να κρατηθεί μέχρι να γίνει η του.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στο του 53χρονου, κατά την οποία βρέθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και κατασχέθηκαν, δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη , συνολικού βάρους 491,45 γραμμαρίων, επτά νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 35,15 γραμμαρίων (350 δόσεις περίπου).

Επίσης κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με σκόνη αγνώστου χημικής σύνθεσης, βάρους 50,46 γραμμαρίων, ένα ναρκωτικό χάπι, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, τρία τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 680 ευρώ.

Μετά την απολογία του στον ανακριτή και με σύμφωνη του εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος, και μεταφέρθηκε στις Λάρισας.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση